tirsdag den 29. maj 2012

Vandhund, video og ølfælder

Jeg har den skønneste lille hund (når jeg selv skal sige det ;-)). Hans navn er Voodoo, han er sort som natten, men hans sind er lyst og muntert som en solskinsdag, og så er han et legebarn uden lige.


Og han elsker at være med til at vande have :-)


Dette er mit allerførste forsøg med at lave en video her på bloggen (håber teknikken virker). I hovederollerne ses Voodoo (gryntende af begejstring - en lyd der stort set er forbeholdt havevanding) og haveslangen :-)

Den samme dahlia for 5 dage siden og i dag

Jeg fortalte for nogle dage siden om mine stakkels dahlia, der var blevet hærget af dræbersnegle. Jeg har været ude og vogte over dem hver aften og henrettet alt hvad der nærmede sig af slimede bæster. Det har resulteret i, at der nu er nye blade på vej, og jeg måske alligevel får set mine dahlia blomstre.


Men inspireret at gode råd her på bloggen (og Høneballehavens gode erfaringer), så har jeg nu udvidet krigen mod dræbersneglene til også at omfatte en mælkekartons-ølfælde (nedgravet mælkekarton fyldt 1/3 op med øl, med et par cm stikkende op, så andre forbipasserende smådyr ikke så let falder i). Nu er jeg selvfølgelig rigtig spændt på at se, om der går nogen i den - og om det er de rigtige. Fortsættelse følger :-)

14 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt med sådan en frisk og frejdig charmetrold i husstanden - man bliver i så godt humør af at se på ham:o)
  Så er det straks en anden sag med de rædselsfulde brune slimede bæster der kan æde en Dahlia i løbet af nul komma fem og jeg er spændt på at høre om den får lov at være i fred nu der er kommet øl i jorden.
  Jeg har kun Dahlia i krukker nu, men det afholder tydeligvis ikke bæsterne fra at hoppe op og hærge så måske skal jeg også ud i noget med øl i mælkekartoner.

  SvarSlet
 2. Ham dér Voodoo vil jeg gerne møde;-)
  Hvor er han skæg !

  SvarSlet
 3. jag har provat ölfällor och de fungerar verkligen. Ibland tror jag att vi lockar hela kvarterets sniglar till vår ölparty!

  SvarSlet
 4. Så trevligt med vattningssällskap! Och ge sniglarna så mycket öl de vill, jag har hört att det fungerar.

  SvarSlet
 5. Det første dyr var klart det mest charmerende, - hvor er han skøn! :o)

  SvarSlet
 6. Fantastisk vandhund. Så må vi bare håbe han ikke også er en rigtig øl-hund :o)Der skulle jo gerne være noget til sneglene.

  SvarSlet
 7. Voodoo er sandelig en ustyrlig sjov lille fætter, jeg kan roligt sige uden at overdrive det mindste, at min datters skildpadde slet ikke viser samme begejstring, når jeg tænder haveslangen:O)
  Sneglene har jeg fobi overfor og er mildest talt skrup hysterisk! Jeg er ude med lommelygten hver aften. Det er blevet til 3 dræbersnegle i år, men en del af de klamme brune med sort mønster, adrrr...
  Jeg lader de halshuggede lig ligge til skræk og advarsel for artsfæller, og da de ovenikøbet ikke holder sig tilbage for ligrøveri fanger jeg ofte et lækkersultent familiemedlem i løbet af aftenen.
  Jeg håber sandelig, at dine ølfælder virker for det er da et sørgeligt syn med den dahlia på første billede.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 8. En rigtig vandhund :o)
  Håber det virker med ølfælderne, hvor er det træls at se sine planter bidt helt ned af de sk--- snegle, øv.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 9. Sød vandhund, han er helt vildt charmerende på billedet.

  SvarSlet
 10. Hej,

  Har just hittat till din fina blogg. Så mycket fint du bjuder på!

  Underbart söt vovve har du också!

  Varma hälsningar,
  Maria

  SvarSlet
 11. Nåååeeee hvor er han sød, din Voodoo :-D Det må være hyggeligt, at have selskab af ham når du går i haven.
  Sidste år havde jeg en Dahlia, der blev totalt ribbet af sneglene. Der var kun bladribbene tilbage, og jeg troede at den var gået tabt. Men til min store forundring kom den sig helt fuldstændigt igen.
  Ølfælder virker også her :-D Kampen på de slimede bæster er også gået ind her. Heldigvis har jeg ikke set så mange endnu.
  Øv jeg kan desværre ikke se din video, ved ikke om det kun er mig/min computer?

  SvarSlet
 12. Hej Signe Aiij hvor er din hund sød og fin. Den ser vel nok glad og fornøjet ud. Jeg håber dit projekt sneglekrig virker. Jeg har også hørt, at de rigtig godt kan lide øl og at de drukner,når de falder i. Er spændt på at høre fortsættelsen.

  SvarSlet
 13. Hej Signe

  Øv.... kan ikke se din video om vandhunden "in action", men han er MEGET nusser ud alligevel. Min hund er IKKE glad for vand, så han løber ikke efter vandslangen...... men han finder sig pænt i at blive badet på badeværelset :0)

  Det bedste til dig & dine....
  Lonni - Mit lille paradis

  SvarSlet
 14. Hvor er din hund sød.
  God lille video film.
  Tak for kigget.
  Ha` en dejlig aften.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...