søndag den 27. maj 2012

100.000 sidevisninger og rhododendron navne?

Hov, jeg opdager pludselig, at min besøgstæller lige har rundet de 100.000 - der er da for vildt! Tænk sig, at der er klikket på siderne her på bloggen så mange gang. Det tror jeg, jeg vil fejre med en isvaffel fra Ismageriet - de bedste is i byen :-)


Og så kom jeg til at tænke på, om et par af jer mere rhododendron-kyndige bloggere (f.eks. Fru Høneballe, Frk. Anemone eller andre), måske kunne hjælpe mig med at få navngivet de to rhododendron, der var i haven, da jeg flyttede ind?


Den ene er denne pink, som nærmest stjæler hele billedet i forhaven, når den springer ud. Den er knaldende pink de første par dage, men blegner derefter en anelse, som man kan se her.Ved siden af den pink (eller efterhånden er det vel nærmest under den, sådan som den pink er vokset), står denne lyserøde, og er knapt så visuelt larmende, men meget sød :-)
Hvis du har et bud på et par navne, skal du endelig ikke holde dig tilbage :-)

16 kommentarer:

 1. Tillykke med de 100.000 besøg - det er mange og rigtig flot :-)
  Jeg kan desværre ikke hjælpe med navnet på dine rodo'er - er selv på herrens mark ift. dem. Men håber andre kyndige kan.
  Fortsat god pinse :-)

  SvarSlet
 2. Det var flot med 100.000 besøgende, jeg har kun haft godt 42000 :o) men det er jeg nu glad for.
  Den første rhododendron er en Roseum Elegans, tror jeg. Med den anden bliver jeg dig foreløbig svar skyldig.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej Signe.tillykke med de 100.000 besøgende-godt gået.skønne rhodoer.
  Ja! hvis ikke Lisbeth kender navnene,hvem så.
  Knus Jette

  SvarSlet
 4. Tillykke med de 100.000! Det er rigtig godt gået. Jeg tager gerne ansvar for en del af dem. Jeg nyder dine billeder og hyggeligt indlæg, og jeg glæder mig til at læse med fremover.

  SvarSlet
 5. Tillykke med 100.000 (man ville næsten ønske det var penge, ikke?) Jeg har tjekket med min store rhodo-bog og er også sikker på at at det er Roseum Elegans, den første stærkt pinke. Det er til gengæld svært med den næste - har den slet ingen ganetegning inde i blomsten? Jeg kan ikke "placere" den - tænkte mest på den der hedder Rodrigo, men er slet ikke sikker.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 6. .... eller kunne det være Kalinka? Har du set mine billeder fra i dag?

  Hvad mener du, Lisbeth?

  SvarSlet
 7. Tillykke med de 100.000 - det er superflot. Jeg forstår godt at mange klikker ind hos dig, hvor man kan følge med i dine projekter, og se alle dine smukke billeder - jeg gør det ihvertfald med glæde;)
  Angående Rohododendron kan jeg ikke hjælpe, der er så mange forskellige inden for hver art og jeg kender kun dem jeg selv har.
  Jeg har en pink (som jeg ikke er så vild med) den starter også som stærk pink og blegner hurtigt, det der er kendetegnende ved den er at den har en brun belægning under bladene - bladfarven vil jeg kalde armygrøn og den er ikke så blank på overfladen - den hedder R. yakusimanum “Anuschka’

  SvarSlet
 8. Tillykke med de 100.000 besøg på din blog.
  Det er en skøn blog du har, så forstår godt det fine besøgstal :-)

  SvarSlet
 9. Søde Signe, din blog har det hele - fantastiske fotos, gode haveprojekt-fortællinger, solskin, optimisme og så det der udefinerbare der gør at man kommer på besøg igen og igen og igen. Tilykke med de 100.000 - Stort knus fra Berit

  SvarSlet
 10. Ingen bud på navne herfra, men et tillykke med sidevisningen, jeg elsker at følge din blog, ikke mindst på grund af de skønne og stemningsfulde billeder, du tager. Så selvfølgelig har du mange besøgende!!

  SvarSlet
 11. Tillykke med de 100.ooo.
  Som altid gode billeder af dine smukke blomster, så jeg forstår godt det fine besøgstal.
  Tak for kigget.
  Ha` en god Pinsedags aften.

  SvarSlet
 12. Hej Signe - TILLYKKE med de 100000, godt gået og meget fortjent!
  Håber du nød isvaflen;O)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 13. Tillykke med det store "seertal", det er da lidt vildt :-D Flot og fortjent.
  Tror også din Rhododendron er en "Roseum Elegans", mine blomstre i hvertfald nu og de starter også mørke ud og falmer så lidt. Skønne er de nu. Det er simpelthen guf for øjnene :-D
  Hvor ser det altså skønt ud med dine Rhododendron og (specielt den lækre lilla Barlow) Akeleje i forgrunden. Skønt match med de "tunge" Rhodoér, og de "lette" Akelejer. Det var måske en idé jeg kunne bruge, at sætte Akelejer sammen med mine Rhododendroner.
  Håber isen smagte :-D

  SvarSlet
 14. Wow 100.000 DET er mange :O) Tillykke, fuldt fortjent :O)
  Rhodododendron kan jeg slet ikke hjælpe med. God sidste pinsedag til dig Signe :O)

  SvarSlet
 15. Tillykke - og heller ingen navne herfra, men jeg kan til gengæld stå inde for Ismageriet!! MUMS!

  SvarSlet
 16. 1000 tak for alle jeres søde hilsner :-)
  Og også stor tak for hjælpen med rhodo-navnene :-)
  Knus Signe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...