onsdag den 23. maj 2012

Masser af solskinsbilleder


Hold da op et sommervejr vi har haft i dag - jeg kan næsten ikke huske, hvornår jeg sidst bevidst har søgt ind i skyggen. Skete det overhovedet sidste sommer? ;-)

Til gengæld har jeg slæbt den ene fyldte vandkande efter den anden ud til alle de nyplantede småplanter, der ikke helt ser ud til at nyde varmen. Mens de kæmper for at holde modet oppe, så eksploderer haven i blomster.


Her er det Nora Barlow, der nu er sprunget ud - farverne bliver noget kraftigere i det skarpe sollys, men jeg synes nu også, at det har sin charme med lidt kulør på tilværelsen .-)

Hvid Barlow


Lyserød BarlowBlå Barlow


Tulipanerne brænder hurtigt af i varmen, så der går nok ikke mange dage, før det er helt slut med dem.


Det er kun få dage siden, denne Mount Tacoma sprang ud, og nu begynder den allerede at falme igen.

Det er bare med at nyde dem mens tid er :-)
De første natvioler er nu også sprunget ud - men kun de hvide. De lilla er åbenbart lidt langsommere i optrækket.Rhododendronnerne er også ved at komme godt med nuOg se hvilken velopdragen lille hund, der sidder der. Han ved præcis, hvor haven holder op, og hvor langt han må gå :-)

6 kommentarer:

  1. Dygtig hund!

    Jeg er smaskforelsket i Nora og må generelt bare have flere akelejer når det der forårsflor ikke rigtig er ladsiggørligt.

    SvarSlet
  2. Så fik vi hilst på familien Barlow - tak for introduktionen, de er ret flotte i den familie (jysk for "fantastisk smukke"). Den hvide vil jeg gerne introducere i det hvide bed, som jeg snart går i gang med.

    skøn vovse :)

    Ny din solskinsdag i dag også :)

    SvarSlet
  3. Som Frk. Anemone skriver, den hvide Barlow er fuldstændig vanvittig skøn. En MUST HAVE til min hvide have :O)Ville ønske min hund var ligeså velopdraget som din :D

    SvarSlet
  4. Jeg er nu også til Nora ;-)

    Tak for sidst. Det var en skøn tur, ikke mindst turen frem og tilbage ;-)

    SvarSlet
  5. Godmorgen Signe.det er da nogle skønne akelejer du har.Er også forgabt i den hvide.har du set min nye akeleje i lavendelfv.med hvidt indeni?
    God dag til dig Knus Jette

    SvarSlet
  6. Skønneste nærbilleder af blomsterne, og sikken rigtig dygtig hundebasse! ;-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...