SIGNE

Jeg har en passioneret kærlighed til alt det, der spirer og gror, og hovedet fuld af blomstrende have-drømme.

De sidste 5 år har jeg blogget om have - de første 3½ år om livet i min kolonihave "Signes Vals", men nu er livet i København skiftet ud med en tilværelse på landet med højt til himmelen og langt til nærmeste nabo.

Efter jeg er flyttet, er jeg også startet op som selvstændig fotograf. Der bliver selvfølgelig taget billeder af haver og blomster, men også en masse portrætter, reportager og landskaber. Du kan evt. tjekke min hjemmeside her.

Tanker om have
Min have ikke er et prestigeprojekt. Det er stedet, hvor jeg kan gå ud og stresse af og glemme mig selv, hvor jeg kan nyde fuglesangen og blomsterduftene, få rørt musklerne, mærke årstiderne, glædes over det, jeg har nået og lade drømmene lege med nye projekter. I en fortravlet verden er det et fantastisk fristed.

Jeg forsøger at dyrke min have økologisk, og jeg kunne f.eks. ikke finde på at bruge gift.Vi har et ansvar for at passe på jorden og naturen og efterlade den i god stand til vores børn og børnebørn. Det gælder selvfølgelig også i forhold til den måde, jeg dyrker min have på.


10 kommentarer:

 1. Så kul att hitta dig igen! Det verkar som om du hamnat rätt.
  Ser med spänning fram mot vad du kommer att bjuda på för fint.
  Lycka till!

  SvarSlet
 2. Så smuk du ser ud. Dine øjne skinner i den dejligste farve. Tror du har fundet lykken i dit nye hjem.
  Smadder godt billede. 😊

  SvarSlet
 3. Hej Signe,

  Jeg har lige opdaget din blog - hvor er den fin. jeg glæder mig til at kigge omkring og følge din færden i din store, store have :-)

  SvarSlet
 4. Kære Signe
  Hvor er det en skøn blog du har med mange flotte billeder - du er god til at skrive om dine tanker og drømme. Glæder mig til at følge dig i Haven i Bjergene.
  Mange hilsner
  Maiken

  SvarSlet
 5. Hej Signe,
  Så din artikel i VoresVilla og måtte bare ind og kigge :) Elsker dine billeder, og sikke et fantastisk sted du har fundet! Glæder mig til at følge med - det føles næsten som at være der selv :)
  Bedste hilsner om et skønt forår og sommer! Marie

  SvarSlet
 6. Hej Signe
  Jeg har fået en idé, men kan ikke finde din mail adresse. Jeg skriver en pb til dig på facebook.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 7. Hej Signe. Det er en dejlig blog, du har, og sikke nogen lækre billeder, du kan tage med dit kamera. Gode motiver og gode beskæringer. Jeg glæder mig til at følge din blog.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...