HUSET

Huset er en murermestervilla fra slutningen af 40'erne i gule mursten med rødt tegltag. Det rummer ca. 100 m2. beboelse og fuld kælder.

Det trænger til at blive moderniseret, og så har jeg bl.a. planer om med tiden at skifte vinduerne til dannebrogsvinduer for at føre det tilbage til det mere oprindelige "Bedre Byggeskik"-look (som vist på tegningen her).

Jeg har gjort mig mange overvejelser over, hvilken farve træværk, der bedst ville klæde de gule mursten og det røde tag, og er foreløbig blevet enig med mig selv om, at denne støvede grønne farve (som man også kan se på tegningen) ville passe godt.

Et at de projekter, der står højest på min ønskeliste, er at få åbnet spisestuen op mod øst, så man får haven endnu tættere på og kan nyde udsigten ned til bækken.

Volieren op af muren og skuret op af garagen skal fjernes, og så overvejer jeg at lave en veranda i niveau med stuen, hvor man kan liste ud på bare tæer og nyde sin morgenkaffe.

Nu må vi se, om der bliver råd til at få det lavet med det samme, eller om jeg må vente nogle år.

Der er nemlig også en lang række andre ting, der skal laves på huset: bl.a. tagsten, der skal understryges, vandrør, der skal skiftes, og så er der en brønd i kælderen, der skal lukkes.

Brønden har gjort at huset har sat sig en smule i dette sydøstlige hjørne, men det stopper formentlig så snart brønden er blevet fyld op. Hvis det mod forventning skulle fortsætte med at sætte sig, kan det blive nødvendigt at gå ind og understøbe hjørnet. Men lad os nu se - der er ingen grund til at tage sorgerne på forskud.

6 kommentarer:

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...