SKOVEN

Jeg har ikke overblik over hele skoven endnu. Den er på ca. 7.000 m2 og ligger nord for huset mellem vejen og bækken.

Lige nu er der en del brændenælder og brombær, så den er ikke helt fremkommelig, men hvis jeg får ryddet den sti, der allerede er, så er den en oplagt smutvej, når jeg skal en tur ned til vandet.

Man kan også se at et par af træerne er væltet i tidligere storme, så der bliver rigeligt at arbejde med, og jeg bliver nok nødt til både at få anskaffet mig en buskrydder og en motorsav, hvis jeg skal gøre mig håb om, at få forvandlet den til den eventyr-elver-skovhave, som jeg ser for mit indre blik. Og der kommer nok til at gå mange år, før jeg får arbejdet mig hele vejen igennem.

Heldigvis er skove smukke - også når de vokser vildt - så jeg behøver ikke at vente med at kunne nyde den.

Lysningen med asketræet
Lige nord for gårdspladsen var der en lysning i skoven. Her har jeg fået fældet en del træer, så der nu er mere åbent i både lysningen og mellem lysningen og baghaven.

Det har givet meget mere lys og luft og gjort at lysningen nu i højere grad kommer til at virke som en forlængelse af haven. Og så har det gjort, at det store asketræ, der før stod lidt klemt og gemt mellem andre træer, nu er blevet befriet, så man rigtig kan se, hvor smukt det et.


1 kommentar:

  1. Jeg synes du får utrolig meget ud af dit smukke sted, og jeg glæder mig hver gang der kommer nyt, mange af de fine foto er "KUNSTVÆRKER". Venligst Per fra Ishøj.....

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...