onsdag den 9. maj 2012

En lille aften-lykke-rus :-)


Når jeg kommer hjem efter en lang og trættende arbejdsdag som i dag, så trænger jeg bare til at sidde lige så stille på min gårdsplads, eller gå en runde i haven og lige falde ned, og så er det altså lidt øv at komme hjem til regnvejr :-/

Når så solens sidste aftenstråler pludselig og uventet bryder igennem skyerne, så indfinder lykkefølelsen sig til gengæld omgående, smilet breder sig fra øre til øre, og trætheden er fuldstændig glemt. Og selvom det stadig regnede, så måtte jeg selvølgelig liiige en tur ud i haven (med en beskyttende hånd over kameraet) :-)Judaspenge og blodblomme


Æbleblomster og en lille forvildet storkenæb

ForglemmigejGule tulipaner og akelejeknopper

Angelique

Hvor er jeg taknemmelig for, at det nogen gange kan være så let at blive lykkelig :-)


Og så vil jeg også lige benytte lejligheden her til at takke Berit (Irishaven) for en helt fantastisk hyggelig eftermiddag og aften i går - tænk sig at kunne vise sin have frem til en, der faktisk gider at høre om hver eneste lille plante uden på noget tidspunkt at blive tom i blikket :-)

20 kommentarer:

 1. Smuk rød blomst i din have i dag ;-)
  ..Du har ret: Lykken er havevandring med én, som synes, det er ligeså hyggeligt som man selv gør!!

  SvarSlet
 2. Det var da dejligt at få besøg af Berit, som gad lytte. I morgen skal jeg have besøg af tre piger, som garanteret ikke vil være særlig interesseret i mine planter, men de ville gerne se haven, håber de kan tie stille bare et øjeblik :o) og nyde.
  Jeg husker godt, hvordan det var at komme træt hjem fra arbejde, og så komme ud og falde ned i sin have. Jeg husker også, hvor træls det var, når det regnede.
  Godt du nåede at få en solstråle, så du kunne tage dejlige regnvåde billeder :o)
  Knus

  SvarSlet
 3. Godt vi har vores haver, når vi har brug for at geare ned og finde ro :-)

  Det er bare så dejligt, når man er sammen med nogen, som deler ens interesse for have og blomster :-))

  SvarSlet
 4. Så nydelige bilder av blomster med regndråper!

  SvarSlet
 5. Haven er det bedste sted at lade batterierne op, og få en fortravlet hverdag på afstand. Skønt med besøg af en ligesindet, der forstår ;o)

  SvarSlet
 6. Haven er der bare altid for én :) Hyggeligt med besøg af Berit, jeg kan nemt forestille mig jer to gå rundt og snakke om alle dine smukke planter.

  SvarSlet
 7. så meget sol på regnvejrsbilleder ;0)

  SvarSlet
 8. Så vakkert lys på bildene! En rusletur i hagen er alltid velgjørende!

  SvarSlet
 9. Hvis det da bare kunne regne om natten :D. Men der er nødt til at være regnvejrsdage så vi sætter ekstra pris på solskinsdagene :O)
  SKØNNE billeder igen Signe :o)

  SvarSlet
 10. Kære Signe

  Skønne, skønne billeder du viser. De giver smil på læben.
  Forstår til fulde din bemærkning om, at vise haven frem til en haveinteresseret. Tror de fleste af mine venner og familie anser mig for at være excentrisk, fordi jeg er så meget i haven.

  SvarSlet
 11. He-he... fin beskrivelse af det tomme blik, det er nemlig lige hvad der sker! Eller dem der ser én intenst i øjnene, for at tjekke om man nu er ved sine fulde fem!! Og så er der den mest triste gruppe, - dem som enten ikke går ud i haven, eller ikke kommer med en eneste kommentar! Gudskelov vi er en stor flok som nyder hvert et minut derude ;o)

  Skønt at du kunne få besøg af en medsammensvoren som tilmed matcher dine tulipaner. Jeg er helt sikker på I har hygget jer og talt "samme sprog".

  Jeg nyder også min runde i haven, og lidt regn skal nu ikke afholde mig. Det hele får en anderledes intens farve i den stille sommerregn, - bare det ikke tager overhånd!

  Ha' en dejlig dag derude :o)

  SvarSlet
 12. Hej Signe.
  Fine billeder.
  Forstår godt det med at vise haven frem. Man kan hurtig fornemme hvem der gider. Dem der selv er vild med haver får den store rundtur og de andre den korte.

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 13. Smukke billeder på en regnvejrsaften.
  Helt enig. Man kan hurtigt fornemme hvem der ER have interesseret og hvem der ikke er.
  Vi fik ikke regn i går aftes, men jeg skal love for det regnede da vi stod op, og det regner fortsat endnu. Altså ikke lige havevejr.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 14. Hej Signe.et meget smukt billede af judaspengen.dejligt
  at du kan bruge haven til at slappe af efter en
  lang arbejdsdag.Knus jette

  SvarSlet
 15. Ja det er så skønt at fortælle, uden at ´lægge bånd på sig selv´. Jeg havde besøg af Frk. anemone sidste weekend, også en stor fornøjelse.

  SvarSlet
 16. Hej søde Signe.
  Jeg smilede hele vejen hjem i toget - det kan vel bedst af alt beskrive hvordan jeg havde nydt eftermiddagen og aftenen sammen med dig, dine dejlige katte og hund....og alle planter og blomster i haven.
  Planter, blomster og godt selskab kan virkelig løfte humøret.
  Knus fra Berit

  SvarSlet
 17. Det er lykken... og du har fanget aftensolstrålerne så godt, at det næsten er som at være der selv... supergode billeder :o)
  Jeg gik lige en tur rundt i min svigerindes have igår. Hun har en meget spændende have, og vi snakkede og snakkede, kiggede, fortalte og snakkede lidt mere. Det sku bare lige være en hurtig runde, der gik dog en time inden jeg kørte derfra igen ;oD

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 18. Hvor hyggeligt med havebesøg og en god havesnak.
  Din runde med kameraet i sol og regn har givet perfekte billeder og du behøvede slet ikke at have vandforstøver med (som fotograferne bruger for at optimere motivet)

  SvarSlet
 19. Det er faktisk den primære årsag til at jeg blogger. Nogen af vores venner vil da gerne lige gå en havetur, men de gør det nok mest for at glæde mig. De brænder slet ikke for det som jeg gør :o) De eneste blikke der sendes er de der lidt medlidende "Herregud, kvindemennesket er ikke helt rigtig oppe i hovedet, men hun er jo ganske harmløs". Jo det.....så jeg er helt med på det vidunderlige i Berit's besøg. Hvorfor laver vi ikke en havetour her på Sjælland?

  SvarSlet
 20. Griner over din havesnak-beskrivelse som jeg kender så godt...
  Har heldigvis en god nabo og en søster jeg kan snakke have med.

  Det er et supergodt billede af natviolen, flot lys og fine farver!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...