fredag den 11. maj 2012

Rom blev ikke bygget på en dag

Men den blev da trods alt bygget. Og mon ikke også mit bed bliver færdig en dag - også selvom det så ikke lykkedes helt i dag. Vejret var endda på min side. Det er måske ikke voldsom interessant for andre at se, at jeg nu har fået gravet endnu et par kvadratmeter bed, men jeg synes, jeg har knoglet, så jeg havde lige behov for at vise, at jeg trods alt havde nået noget, selvom jeg ikke nåede at blive færdig - kender I det? Hvis min datter havde været hjemme til at sige: "Hvor er du dygtig mor", så var I måske blevet skånet, men hun har tilladt sig den frækhed at tage ud til en veninde, og så havde jeg jo ikke andre muligheder end at ty til bloggen ;-)

Såden ser der ud her til aften


Og sådan så det ud i morges. Jeg kan godt selv se, at der ikke er den helt store forskel :-/ Ja, måske lige bortset fra, at græsset er blevet slået. Hvorfor er det lige, at man bruger energi på den slags, når man har et haste-projekt, der står og venter? Det kunne jo ligesom godt have ventet et par dage. Jeg må vist bare konstatere, at jeg ikke altid er lige rationel.

Fra den anden ende så det således i morges


Og her er forandringerne heldigvis lidt lettere at få øje på, for nu er kanten blevet lagt, og ca. 1/3 af græstørven er blevet fjernet (og tårner sig lige nu op på presenningen inde i midten). Resten må jeg se, om ikke jeg kan få klaret i løbet af weekenden. Nu kommer der i hvert fald en masse planter hjem i morgen, så motivationen kan jo ikke være meget bedre. Og det plejer jo på en eller anden måde altid at løse sig, så mon ikke det også lykkes denne gang :-)

Ha' en rigtig dejlig weekend!

19 kommentarer:

 1. Hvor er du DYGTIG, Signe!

  Og flittig, og energisk, og sej.....

  SvarSlet
 2. Er imponeret over din flid. Ville ønske jeg kunne lave en plan for min have, men har ikke så gode ideer som du. Fortsat god weekend og arbejdslyst.

  SvarSlet
 3. godaften Signe.Jeg kan sagtens se at der sker noget i dine bede.
  Du har som altid været flittig.og du skal nok få
  plads til alle dine nye planter.Den gul/grønne
  hosta,er det den fra mig?Ville gerne have været
  til Køge i morgen,men har desværre andre planer.
  God dag i morgen.knus Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlige lige præcis den gulgrønne hosta fra dig :-)
   Det var egentlig tanken at den bare kort skulle mellemlande her, men den lyser ret flot op, så nu tror jeg måske, at den for lov til at blive stående. Så kan jeg jo dele den og flytte noget af den over bag resterne af blommetræet, når jeg på et tidspunkt kommer så langt - det var jo en stor flot klump, du gav mig :-)

   Slet
 4. Ja, også prograstinering kender jeg til - og hvor ville jeg ønske, at jeg kunne slippe af med den vane.
  Men det kommer til at se rigtig godt ud og du er da allerede nået langt :-) rigtig god tur i morgen :-)

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor har du arbejdet, og hvor ser det godt ud. Det bliver spændende at se det færdige projekt.
  God weekend
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 6. Det er da i det mindste ikke tilbagegang... Fortsat god arbejdslyst og god weekend - endda med nye planter :)

  SvarSlet
 7. Så siger vi: hvor er du dygtig Signe :o) og jeg mener det, det er hårdt at grave græstørv op, så jeg synes, det er flot, du er nået så langt.
  Jeg er spændt på at høre om de planter, du får i morgen.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 8. Ja, jeg synes altså også at du er rigtig dygtig, og jeg kender godt det med at have brug for lidt anerkendelse, når man har arbejdet hårdt :-D
  Det ligner rigtigt hårdt arbejde som Lisbeth også skriver, så jeg synes du er nået langt, og det bliver flot.
  Jeg er enig med dem som sagde i det forrige indlæg, at du kan lade planterne mellemlande i potter, så behøver du ikke at stresse sådan.
  Rigtig god tur til Køge imorgen, og hils Marlene :-)

  SvarSlet
 9. Nyslået græs pynter altid og får humøret til at stige, så mon ikke det var en god idé at slippe spaden lidt. Det er sikkert også godt for ryg og lænd med lidt variation i arbejdet

  SvarSlet
 10. Det ser godt ud, og vi kender vist alle til, at vi ikke kan ordne vores haver så hurtigt som i tv-programmerne ;-)

  Vi skal selvfølgelig glæde os over hver en m2 vi får styr på. Inden længe skal jeg også i gang med, bid for bid, at have styr på vores 5043 m2 jord. Når jeg engang langt ud i fremtiden får bare nogenlunde styr på dem, har du sikkert forlængst gjort din have til et overdådigt paradis :-)
  Jeg læser med glæde om hver en m2 både du og alle andre får kæmpet jer igennem :-)
  Fortsat god arbejdslyst :-))

  SvarSlet
 11. Det er virkelig til at se der sker noget! Det blir superflot :) mellemlandning i potter synes jeg også er en ide, så det hele blir overkommeligt. Glæder mig til at se nye planter og bedene :-)

  SvarSlet
 12. Hvor er i bare søde - det var liiige det, jeg havde brug for at høre :-)

  SvarSlet
 13. Ting ta'r tid, og vi skal også huske at nyde processen. Med den fart du har på, burde du ha' en hel park! God weekend.

  SvarSlet
 14. Ting ta'r tid og vi skal også huske at nyde processen. Med den fart du har på, burde du ha' en hel park. God weekend.

  SvarSlet
 15. Hvis vi kun så de perfekte billeder hos hinanden, så ville det efterhånden blive kedeligt...det er da også spændende at se, hvordan det er blevet perfekt:-)
  Alt det hårde arbejde som ligger bag en smuk have....det må godt vises!

  SvarSlet
 16. Hvor er jeg enig med alle de forrige, særligt Bente Lund, der påpeger, at det er processen, og så kan jeg tilføje: genkendelsen, der er spændende og sjov at følge.

  Jeg elsker nydebillederne og skønhed, men at du sådan 'dokumenterer' at det faktisk tager tid (og man somregel har mange jern i ilden på een gang), det giver jo stof til eftertanke hos os andre.

  Goos mig i hvertfald. For jeg har jo gang i lignende projekter, det går bare MEGET langsommere.

  Nå, men så har du måske ikke helt tid til det med at komme til Bagsværd med bogen? Hvis ikke det lykkes, så ses vi jo i næste uge..... Tiden iler sådan. Hvor hulen blev april og v maj lige af?

  God tur til Køge. Jeg skulle have været til Birkerøds Præstegårdshave til plantebytte, men kommer ikke afsted. Har det simpelthen for skidt i blæsevejr.

  Nå so long.... Og skide godt gravet.... (det var egentlig det, jeg ville sige... Typisk) ;)

  SvarSlet
 17. Hej Signe :O)
  Jeg har altså hørt at de stadig bygger i Rom :D Så ingen grund til panik ;o) Kan godt lide at du fortæller om processen og det på sådan en dejlig uhøjtidelig måde :o)
  Pas på ikke at blæse væk i Køge i dag!
  Kh Marlene

  SvarSlet
 18. Ah, det er tydelig å se at du har jobbet mye. Signe. Jeg kjenner godt til det at man har arbeidet mye og så synes man ikke det er noe å vise frem fordi alt er et eneste rot.

  Du er virkelig flittig og jeg liker godt å se hvordan du lager tydelig markerte bed mot det grønne gresset. Det blir spennende å se når det blir ferdig også. Ha en riktig god hagehelg. Mvh Rita

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...