mandag den 21. maj 2012

Sommermorgen i bedene ved stien


Sikke en skøn sommermorgen at stå op til med lun luft og kaffe på gårdspladsen og udsigt til bedene langs stien. Og så slog det mig pludselig, hvor hurtigt det faktisk er gået, med at få dem til at se sådan ud.


For et år siden var her næsten ingen ting - billedet er fra april 2011.


I maj 2011 kom det lille æbletræ og bedene - og senere kom stien.


Og nu ser det allerede sådan ud :-)Rhododendronnerne er lige ved at springe ud nu i hjørnet nedenfor køkkenvinduetHer står også denne hvidgrønne Barlow-akeleje


Er den ikke yndig?

Ha' en rigtig dejlig dag!

25 kommentarer:

 1. Ja - du er flittig. Og det lønner sig :-)

  Den er nu yndig, pileurten. jeg har næsten ryddet den her i haven, da den jo spreder sig helt vildt, men har beholdt lidt af den. Helt kan man ikke undvære den :-) .. men den er slet ikke så langt fremme som hos dig.

  SvarSlet
 2. Dine billeder er smukke, drømmeagtige og dejlige.

  SvarSlet
 3. Vilken fantastisk trädgård! Å vad härligt långt er sommar kommit. // Anna i Stockholm

  SvarSlet
 4. Men du har da også knoklet for det Signe, så selvfølgelig er der stor forskel fra sidste år til i år. Både akelejerne og pileurten er yndige og billederne er som sædvanlig gode.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 5. Eææææælsker billeder før og efter, især de andres:) Meget smuk have du får dig.

  SvarSlet
 6. Ja, det er vildt en forandring der er sket hos dig. Men det er jo heller ikke sket sådan helt af sig selv. Det er jo derfor vi kalder dig for 'super-woman-Signe' :-)
  Hvor ser det altså bare skønt ud med pileurten og Angelique.
  Jeg har jo også indført pileurten siden sidste år, og jeg er meget spændt på om det bliver et besværligt bekendskab. Jeg tror det nu ikke, for jeg har pileurter i forvejen, og en del steder hvor de meget gerne må overtage næsten det hele.
  Men nu må vi se hvad vi siger om den om et år :-) Den er ihvertfald virkelig skøn, og lige den rigtige farve.

  SvarSlet
 7. Det er da skønt at alt dit knoklearbejde lønner sig, og skønt ser det ud :o)

  SvarSlet
 8. Ih altså hvor er der dejligt hos dig Signe !! Men du er jo heller ikke kommet sovende til det vel ! Mage til gæv pige med gåpåmod skal man lede længe efter.. Hun er i hvert fald ikke på min matrikel ;)) Bilder mig ind, at det må være aldersforskellen, der gør det :))

  Hvad var det nu det kostede, det der totallækre kamera, som I nu er 2 heldige indehavere af ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lena
   Jeg ved faktisk ikke, hvad det kostede, for jeg fik det i 40-års fødselsdagsgave (af min søde far). Men mon ikke du kan google dig frem til en pris?
   Kameraet er et Canon EOS 600D - og jeg kan kun på det varmeste anbefale det :-)
   Knus Signe

   Slet
 9. Hold fast hvor er der bare romantisk ved dig, smukt smukt..

  SvarSlet
 10. Det er det vidunderlige ved at have en have, man kan blive ved med at undres over, hvordan alt bare lige pludseligt om foråret bliver skønt og frodigt, også selvom der er sved og ømme muskler bag det hele.

  SvarSlet
 11. Smukt .. ja hvad mon du skal lave når du er færdig? ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bliver man nogensinde færdig? ;-)

   Slet
 12. Det er godt nok at tage "gamle" billeder frem og mindes - så får man med det samme syn for sagn om hvordan der knokles i din kolonihave :)

  S M U K T

  SvarSlet
 13. .....suk hvor er hun skøn hende den hvide Barlow - jeg har søsteren Nora som er super flot også - jeg er mere end meget villig til at bytte frø når de er gravide og klar til det - hvis det kunne friste ????

  Ja forandringen er hurtig og smuk når man ser det i baglyset......hvad kan det ikke ende op med hvis det stiger såden i romantik og hyggefaktor for hvert år der går ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sender dig gerne frø af den lille hvide yndighed, når den tid kommer, men Nore behøver jeg ikke, for jeg har lige købt en pose frø af hende hos frøbutikken - og så opdagede jeg i øvrigt, at jeg allerede har hende et par steder i haven (ligesom den hvide er hun fra en Barlow-frøblanding, jeg såede sidste år).
   Jeg kan jo ikke udelukke, at den hvide får blandet sig med en akeleje i en anden farve og får børn, der falder anderledes ud, men det er du sikkert helt klar over - de er jo noget promiskuøse de akelejer ;-)
   Knus Signe

   Slet
  2. Åh det ville jeg blive meget glad for søde Signe.

   Ja det må du nok sige - skørterne sidder lidt løst på de damer, så der er jo ikke andet end at håbe for den hvide er da super bedårende ;0)

   Knus Dorthe

   Slet
 14. Hej Signe. Sikke en forandring der er sket i din have på så kort tid. Det ser bare rigtig godt ud. Det har virkelig været en fantastisk dag i dag og jeg har været ude hele aftenen. Jeg har lige læst dit indlæg om Samsø og lagt en kommentar.

  SvarSlet
 15. Suk, hvor er det fint. Sådan en skøn sommermorgen klæder enhver have. Sjovt med før- og efterbilleder - det er fantastisk at se forskellen.

  SvarSlet
 16. pink flower on 5th photo is so lovely. i was wondering
  if you are interested in seed swapingwith me?
  i love your garden.
  love,
  coco

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig prøvet at tage frø af pileurten - det er den du mener ikke? Men jeg vil da meget gerne forsøge :-)

   Slet
  2. oh,thank you. i look forward to that.
   hug,
   coco

   Slet
 17. 1000 tak for alle jeres søde hilsner :-)
  Knus signe

  SvarSlet
 18. Hej Signe. Jeg kan kun sige tillykke med resultatet - det er blevet rigtig godt, men du har sandelig også knoklet for det. Dine have er noget længere fremme end min. Her blomstrer hverken akelejer eller rhododendron endnu, men det varer ikke længe, så jeg glæder mig. Smukke billeder.
  Hilsen Christel

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...