onsdag den 16. maj 2012

En lille solskins-haverunde


Det blev til en kort tur rundt i haven med kameraet tidligere på dagen, mens solen var fremme.


I selskab med to af mine trofaste have-følgesvende - den ene var lidt træt efter en lur på sofaen :-)


Se hvor mange skud, der er kommet på mine Queen og Sweden - de ser da ud til at trives :-)


Der er ved at komme penge på de søde judaspenge, og så er der en lille blomst på vej på den mørke stjerneskærm (Astrantia 'Ruby Wedding'), som jeg købte hos Staudefeen. Jeg har altså en svaghed for stjerneskærme. Jeg fik også en lille hvid en forærende sidste år, som jeg glæder mig til at se blomstre for første gang i haven :-)


Og så ville jeg også lige vise denne tulipan. Det var nogle løg, jeg opdagede det første forår, da jeg flyttede rhododendronnerne. Det var nogle bitte små forkølede nogen på størelse med hasselnødder. Jeg flyttede dem over i et andet bed, så de kunne få en chance.


Sidste forår kom der et par blade frem (med hvide striber), men ingen blomster, så det er første gang, jeg ser, hvordan de egentlig ser ud - og den er da ikke så tosset :-)


Ha' en rigtig dejlig aften!

21 kommentarer:

 1. Fantastiske billeder som altid :-)

  SvarSlet
 2. Dejligt og se lidt solskin. Smukt og Sdr tulipan du så havde.

  SvarSlet
 3. Smukke billeder. Det er sjovt, men din kat ligner min næsten på en prik.

  SvarSlet
 4. Åhh altså, skønne billeder igen igen :) jeg tænker på om du gemmer nogle af alle de fantastiske billeder du tager - det må være noget af en samling ;)
  Godt du gav de forkølede tulipaner en chance, for det har de da virkelig fortjent... de er smukke, og helt specielle med det hvide på bladene.
  Supergodt billede af dine følgesvende... katten er lækker med den lange pels :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 5. Skøn tulipan - den ligner lidt en frynset udgave af "Greenland". Altså, hvor alting er langt fremme hos dig - mine stjerneskærme har ikke skyggen af blomsterknopper endnu, men de er også nyplantede fra efteråret. Det er dine vel også, når nu jeg nærlæser...

  Skønne dyr, de ser ud til at være bedste venner. Hvor er det dejligt at have den slags selskab i haven (og sofaen).

  knus Ulla

  SvarSlet
 6. Smukke billeder! Dine Dronninger ser ud til at trives....og dine tulipaner er super smukke. Og så er det jo dejligt med dyr i haven - det har vi i den grad også her og snart bliver der mange flere hvis alle æg klækker :-)

  SvarSlet
 7. Sikke en frodighed der er i din have, og den lille lyserøde tulipan er da helt skøn!

  SvarSlet
 8. Heldigvis kan vi ikke se på dine billeder, hvor koldt det har været, så vi leger bare, at det er en lun sommerdag. Det kan vi nemt med de fine billeder, du viser. Den tulipan er da skøn. Oppe hos min sommerhusnabo står der også en tulipan med stribede blade, men den er mørk rød.

  SvarSlet
 9. Solskin, jeg er helt misundelig, kan næsten ikke huske hvordan det er ;o). Det er da en helt fantastisk tulipan, godt du gav den en chance. Dejlige have følgesvende trætte eller ej ;o)

  SvarSlet
 10. Skønne billeder fra dit lille paradis! Tak fordi du lukker os ind selv om det er angstprovokerende at blive genkendt uden for "blogland". Men tag det som en kompliment - din blog er fantastisk inspirerende og "autentisk"; hvad man, ene kvinde kan opnå med Pippi-power.

  SvarSlet
 11. Sikke nogle dejlige følgesvende.
  VH Nina

  SvarSlet
 12. Altså Signe. Du tager bare de mest fantastiske billeder. Jeg kigger altid med på din blog, og følger dine projekter i din hyggelige have.
  Et kamera som dit står højt på ønskeliste, meeen det er lidt dyrt. Måske når jeg bliver 40 om et par år. Så er der jo også noget at glæde sig til:)
  Mange hilsner Lotte

  SvarSlet
 13. Hej Signe

  Tak for de dejlige billeder. Her stod den vist mest på regnvejr. Jeg har dårligt nået at se solen skinne i dag, så hektisk har det hele været.

  SvarSlet
 14. Hvad hulen... hvor fik du lige det solskin fra :-) Jeg synes ikke der har været noget her. Men det kan godt være at Fru Høneballe har ret i, at man måske glemmer det, fordi det er så koldt.
  Sikke en skøn lille hitte-tulipan. Den kan jeg virkelig godt lide. Jeg putter også altid løg tilbage i jorden eller i potter, for man ved jo aldrig hvilken skønhed det kan være :-)
  Man kan tydeligt se at dine dronninger trives. Og hvor er det et skønt billede af din gårdsplads. Din have kunne gå for at være kæmpestor med voksne træer og det hele fra den vinkel.

  SvarSlet
 15. Det første billede Signe...det ligner noget jeg har lyst til at male :O Det er så flot!

  SvarSlet
 16. Dejlige billeder Signe :-)
  Den lille tulipan som du har ventet så tålmodigt på, den er da yndig :-D godt at du ikke bare smed den væk!
  Det må være dejligt med lidt selskab i haven:-D
  God dag Signe
  K.Gro

  SvarSlet
 17. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 18. Skømt med skønt på :0) Din smukke nyfundne tulipan tror jeg er en viridiflora "China town".....en skøn tulipan der trofast kommer igen og igen.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 19. Smukke billeder :)

  Mvh Sandra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har tilladt mig at anbefale din blog i et indlæg - synes din blog er super skøn :)
   Håber det er okay :)

   Mvh Sandra.

   Slet
 20. Det er faktisk lidt utroligt hvordan sådan nogle have-venner kan være trætte, mine kan gabe og spinde efter at have lagt sig i en solplet under hækken, uforstyret, varmet af forårssolen, og når så mennesket har rumsteret længe nok, kan man da kigge frem og spinde og kræve at man bliver aet og kløet. Det er benhårdt arbejde at være havefølgesvend...

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...