søndag den 13. maj 2012

Udrensningen i hospitalsbedet


I efteråret lagde jeg forskellige tulipanblandinger (en lyserød og en lilla) i det nye bed i svinget ved stien. Den lyserøde så meget yndig og lyserød ud på pakken og den ene af tulipanerne havde navnet Pink Impession, hvilket jo lød lovende.


Men da den viste sit sande ansigt, så var den mere rød end pink - og da den anden tulipan i den lyserøde blanding viste sig at være nærmest kødfarvet, så var det, det fik tilnavnet Hospitalsbedet.


Da så den næste tulipanblanding i bedet begyndte at springe ud i lilla, så kunne jeg godt mærke, at tiden var ved at være moden til en udrensning.  


Mens jeg sad med morgenkaffe på gårdspladsen, tog jeg en resolut beslutning, lod kaffen stå, og gik igang.


Og nu ser det da lidt mere harmonisk ud ik'? Jeg havde overvejet, om den kødfarvede også skulle med op, men efter de røde var væk, så den nu pludselig mere lyserød ud, så den får lov til at blive :-)


Og nu passer det også meget bedre til tulipanerne i de omkringliggende bede: Angelique i det dråbeformede bed på den anden side af stien og Greenland på hjørnet ved huset. Før stjal den røde farve næsten hele opmærksomheden fra nabo-bedene, og det er jo lidt synd, når man har sådan nogle skønheder stående.


Nu kan jeg med ro i sjælen vende tilbage til morgenkaffen :-)

Ha' en rigtig dejlig dag - den tegner jo foreløbig ret godt.

19 kommentarer:

 1. Godmorgen Signe :o)

  Tak for i går, det var super hyggeligt. Nu fik jeg lige blod på tanden - jeg viser senere hvorfor. Men jeg må også ud med skovlen. Jeg bestilte nemlig Mount Hood, men har fået noget helt andet og det holder slet ikke i det bed. Så tak for sparket :o))

  SvarSlet
 2. *SMILER* - sådan kan det gå.........det er ikke altid de smukke billeder på pakningerne holder hvad de lover eller også er der sneget sig et gult løg sammen med de lyserøde ;0) Men en fantastisk lejlighed til at fylde lidt af de sprøde i vasen ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare smukt ud... ha en dejlig søndag.

  SvarSlet
 4. Hej Signe,
  Sådan skal det gøres. Det har givet ro og er blevet meget smukt.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 5. Jeg må sige at du handler hurtigt.!
  For en gang skyld var jeg ikke stået op før kl. 8 ;-) og så havde du allerede nået at hive tulipaner op og lave et indlæg :-D
  Jeg vil give dig ret i at det pyntede i bedet, selv om farverne på et billed kan drille.
  Rigtig god søndag
  K.Gro

  SvarSlet
 6. Hvor er du kontant og handlekraftig - Signe! Mine står og larmer endnu, men er ved at smide kronbladene og give plads til at Angelique kan stråle alene sammen med klokke skilla. En lille undskyldning for mit manglende initiativ....de står i et bed med violfrøstjerne, purpur solhat, kattehale og liljer bl.a., og jeg kan slet ikke se, hvor jeg jokker! Konklusionen er, at jeg simpelthen ikke kan gøre noget ved fejlfarverne;O)
  Og - så ikke et ord om de skriggule og postkasserøde Appeldorn jeg også har rundt omkring, som jeg heller ikke har fået gjort kort proces overfor vel?
  Næste år forhåbentlig - i dag kan jeg vist godt komme videre med at male huset uden at blæse ned fra stigen.
  Hilsen pia

  SvarSlet
 7. Hahaha hvor er det sjovt at se hvordan Pink Impression har fået nej fingeren i bloggerlandet, men jeg siger også tak, Signe for hvor blev det smukt efter udrensningen:o)

  SvarSlet
 8. Jag sitter här med ett stort smil på läpparna. Jag kan se framför mig hur du avbryter ditt morgonkaffe för att färgställningen i rabatten inte stämmer. Bra blev det!

  SvarSlet
 9. Hej Signe. Jeg synes også, at det ser meget bedre ud nu. Jeg kan godt huske dit dråbeformede bed fra den anden dag og dette bed passer meget bedre sammen med det nu. Jeg tror man får fornemmelsen af ro,når man kigger på dine bede.

  SvarSlet
 10. MUCH BETTER :)Godt at se jeg ikke er den eneste der gør kort proces ;O)

  SvarSlet
 11. Så lekkert det ble , nydelig fargeblanding.
  Så koselig hage du har og så fine bilder du tar.

  Marit.

  SvarSlet
 12. Lidt barskt måske men du har ganske ret ;0)
  Go søndag til dig

  SvarSlet
 13. Hvor blev det flot. SÅDAN ;).

  SvarSlet
 14. God beslutning - og godt resultat.
  Jeg har bare sådan moret over din sjove beskrivelse at de "kødfarvede" tulipaner og det "hospitalsbed"......det klinger ikke lige frem af succes, vel? Og måske netop derfor måtte blandingen/tulipanen hedde Pink impression for at kunne sælge.
  Nu er bedet smukt.....og passer i din skønne have.....så omdøb bedet hurtigt ;o)

  SvarSlet
 15. hviske....hviske....hviske.... jeg ku' os' godt li' det som det var før :)

  SvarSlet
 16. Nu forstår jeg hvad du mener!

  Hvor er det rart at du har fået overstået massakren og at dine tulipaner har fået naturlig glød i kinderne!

  SvarSlet
 17. Hu ha.. det er godt du ikke sad og drak morgenkaffe med udsigt til mine tulipaner, så var den helt sikkert røget i den gale hals... AK hvem der bare havde evner sig dig til at få farverne til at passe sammen.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 18. Det var det helt rigtige, du gjorde der, nej hvor det pyntede. Nu ser det rigtig godt ud :o)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...