torsdag den 17. maj 2012

Dobbelt akeleje, kongelys og jordbærblomster


Det har været koldt og småregnende hele morgnen, men pludselig brød solen igennem og jeg måtte selvfølgelig straks en tur ud i haven. Og se, hvad jeg fandt: den første af de dobbelte akelejer, som jeg såede sidste år, var sprunget ud. Er den ikke fin? :-)Og de rosa kongelys, som jeg også såede sidste år, har pludselig skudt små blomsterstængler i vejret - dem har jeg godt nok glædet mig til, og foreløbig ser det jo ganske lovende ud :-)Det tegner også lovende for jordbærhøsten, for der er masser af blomster på vej nu - mums :-)


Jeg kan skimte små stykker blå himmel mellem skyerne - lad os håbe, at der bliver mere af det, som dagen skrider frem :-)

6 kommentarer:

 1. Hvor er din akeleje vidunderlig! Suk..

  SvarSlet
 2. I dag nåede jeg også lige at se solen :-) Vi skal til konfirmation, men heldigvis ikke i telt.
  Hvor er den lilla Akeleje sød, og jeg er spændt på at se din lyserøde Kongelys. De er så søde.
  Frostie har brugt vores jordbærbed som toilet hele vinteren, så jeg tror at jeg overlader bærene til fuglene, og laver et nyt :-D Men mums, du skal da guffe kan jeg se.
  Ha' en fortsat dejlig dag, og forhåbentligt bedre vejr :-)

  SvarSlet
 3. Haj Signe.sikke da en skønhed,den dobbelte akeleje.Har lige købt en langhalset blå/hvid akeleje.Skulle lige til at plante den ud,da det væltede ned.Surt!
  Nå-ud i drivhuset og pakke planter til lørdag.glæder mig til at se dig igen.
  Knus jette.

  SvarSlet
 4. Den er virkelig sød, den akeleje. Har også sat 3 forskellige ud, men tror ikke der kommer blomster i år. De blev sået sent i efteråret og først plantetnud nu her.

  SvarSlet
 5. Åhh altså mit hjerte er ved at briste :-D Du er heldig at bo på en god lun plet, alle dine planter er lige en tak længere fremme :-)
  Det er virkelig en smuk Akeleje du har der ;-)og Kongelys er på min ønskeliste, den må jeg eje!
  K.Gro

  SvarSlet
 6. Hej. Ja, hos os haglede det i går. Kæmpestore hagl, så jeg regnede med at meget var slået i stykker, men alt det nye grønne er utroligt hårdført, selv om de små grønne blade ser skrøbelige ud. Dejlige skønheder du har og ikke mindst foto´s. Hygge hejsa.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...