torsdag den 24. maj 2012

Akelejer, kongelys og den sidste magnolieblomst


Sikke en fantastisk sommerdag, det har været igen i dag. Men jeg kan godt se, at haven efterhånden begynder at blive tørstig, så en smule hjælp fra oven til vandingen ville nu ikke gøre noget. Jeg slæber kande efter kande ud til de nyplantede, men de gamle planter begynder nu også at se lidt udmattede ud og det virker som et lidt uoverskueligt projekt også at skulle slæbe vand til dem. Lidt natteregn ville være helt perfekt, men der er vist ikke udsigt til hjælp fra den kant foreløbig, så det kan godt være, jeg alligevel smøger ærmerne op og forbarmer mig over de tørstende stakler :-)
Men de steder, hvor der også kommer lidt skygge i løbet af dagen ser det heldigvis dejligt og frodigt ud :-)Og nu er mine purløg sørme også ved af springe ud - jeg synes simpelthen de er så søde :-)


Jeg fik også lige lyst til at vise, hvor fin min magnolia er blevet, nu hvor den har fået blade, og der er oven i købet stadig en enkelt blomst tilbage - men det er vist også den sidste for i år.

Nora Barlow i fud sol :-)

Ha' en rigtig dejlig aften!

4 kommentarer:

 1. Hej Signe. Det har også været en fantastisk aften her. Men mine planter blomstrer ikke lige så meget som dine endnu men der går nok kun et par dage. Jeg håber,du får kål på sneglene. Rigig god aften.

  SvarSlet
 2. Hej Signe
  Nu skal du ikke klage, jeg slæbte vand til omkring 50 rhodoer i aftes, en vandkandefuld pr. stk. :o)
  Med hensyn til sneglene, så har de hos mig, fundet noget helt nyt at gnave i, mine fine marguritter, de snupper fint bladene for mig, øv. Giften bider de tilsyneladende ikke på.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det skal jeg vel ikke :-) Men jeg synes nu alligelev det er lidt hårdt ;-)
   Knus Signe

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...