søndag den 20. maj 2012

Sommervejr :-)


Det har da bare været en fantastisk weekend - og sikke et sommervejr, vi har haft i dag. Jeg har fået masser af sol i nakken, mens jeg har gået og udplantet en del af de mange skønne planter, der er kommet strømmende til matriklen de sidste uger. Hvor bliver det bare fint, når bedene bliver helt færdige og det hele kommer på plads og vokser lidt til. Men der mangler stadig en del, så jeg venter lige med at vise det frem. Her er i stedet den yndige lille porcelænærenspris og Angelique i selskab med forglemmigej og akelejer.

Jeg håber også, I andre har haft en rigtig dejlig weekend!

4 kommentarer:

 1. Porcelænsærenpris - har aldrig hørt om den, men hvor er den sød!
  Sikke pragtfulde billder fra høneballehaven, det ser hyggeligt ud;O)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Det lyder spændende med alle de nye plante du har fået :-)

  Glæder mig til, at jeg når så langt, at jeg igen kan begynde at slæbe planter hjem. Lige nu har jeg nok at se til bare med at få lavet plads til dem der står i potter og i planteindslaget og venter på en blivende plads ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Signe

  Ihh, sikke mange dejlige billeder fra Samsø. Jeg havde fortrængt at i skulle afsted i denne weekend, men nu kan jeg blive helt grøn over alle billederne. Til gengæld har jeg fået en kæmpe bunke fra hånden i de sidste tre dage, så intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Jeg er også utrolig glad for mine porcelænsærenpris :o))

  Knus

  SvarSlet
 4. Hvor ser der dejligt ud Signe :O) Vejret skulle blive rigtig sommerligt nu, så mon ikke du får alt guffet i jorden. Go' mandag til dig :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...