torsdag den 17. maj 2012

Akelejer


Det var ikke meget, jeg kom i haven haven i dag, men jeg var lige rundt for at se, hvor langt akelejerne var kommet, for jeg eeelsker akelejer. Dem, der får mest sol, er lige på nippet til at springe ud og enkelt har tage springet, som den skønne lyserøde her :-)

Der var også en af de enkelte blålilla og så selvfølgelig den dobbelte mørkeblå (mener det er 'Blue Barlow')


Men langt, langt de fleste har tilsyneladende bestemt sig for at vente på lidt mere sommerligt vejr - hvilket forhåbentlig er lige på trapperne :-)

Hvor jeg altså glæder mig til både sommervejret og alle akelejerne, der er i vente :-)

4 kommentarer:

 1. Hej Signe. Hvor er de skønne dine akelejer, jeg elsker dem også og har nogle stykker - flest lyserøde. Mine har kun lige dannet anelsen af knopper, men I har vist bedre vejr (bortset fra hagl i går) end vi har heroppe, så det er underligt at se hvor stor forskel der er på vores haver.

  SvarSlet
 2. NØJ så fine dine Akelejer er sikke farver.

  SvarSlet
 3. Hej Signe. Jeg elsker også akelejer, og jeg er simpelthen så vild med dine lyserøde. Jeg tog chancen og købte 3 akelejer på plantemarkedet i Lyngby uden at kende farven på dem. Desværre er de alle mørkeblå som Blue Barlow - de er også smukke, men jeg må altså se at finde de lyserøde et sted.
  PS: Er der plads til flere den 26. august? Jeg vil meget gerne kigge forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret glad for den lyserøde. Der er flere dobbelte på vej, og det ser lige nu ud som om, at de har forskellige farver, men da det kun er knopper, er det lidt tidligt at sige endnu. Jeg håber lidt, at der også skulle være et par lyserøde imellem :-)

   Du skal være velkommen. Jeg har bare meldt datoen ud nu - de nærmere detaljer, tilmeldig mm. kommer senere, og jeg havde ikke umiddelbart tænkt, at der skulle være begrænsede pladser. Hvis der kommer heeelt vildt mange tilmeldinger, kan det godt være, jeg lige må genoverveje det - og ellers må vi jo bare rykke lidt sammen :-)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...