lørdag den 5. maj 2012

Masser af blomster efter "massakren"


I efteråret fik det gamle æbletræ i forhaven en voldsom tur med saven, hvilket man kan læse mere om i dette indlæg: Massakren på æbletræet.

Billeder fra før, under og efter beskæringen

Jeg har været ret spændt på at se, hvordan det ville reagere oven på den omgang, hvor størstedelen af kronen blev skåret væk. Jeg var faktisk helt nervøs for, om det måske helt ville opgive ævret.

Men nu har æbletræet sat masser af blomster, og bladene er også godt på vej, så det har absolut ikke opgivet. Det ser fortsat lidt afpillet ud i forhold til tidligere, men mon ikke det pynter, når både blomster og blade for alvor folder sig ud :-)


Jeg fik lige lyst til at vise Hanne, at den lille partulak, jeg fik af hende sidste sommer, har det godt og nu blomstrer på livet løs. Den er bare så sød :-)Ved trappen er de første Queen of Night nu endelig sprunget ud. Det er stadig lidt køligt, men jeg tror, jeg vil tage et tæppe med og sætte mig derud med en kop kaffe. Der er bare så skønt, når solen skinner :-)Ha' en rigtig dejlig dag!

6 kommentarer:

 1. Dit æbletræ er blevet super fint, og sikke en masse blomster... Det er bare dejligt med kaffe i solen ;o) god fornøjelse... knuz Pernille

  SvarSlet
 2. Æbletræet ser fint ud efter beskæringen, det skal nok blive rigtigt flot :o)Nyd kaffen i solskinnet :o)

  SvarSlet
 3. Uha Signe, jeg kan godt huske, hvor nervøs du var over din "massakre".
  Men det skal nok blive godt er jeg sikker på. Jeg ser det som gode tegn, at det både sætter blade og blomstre.
  Jeg er også spændt på vores nyindkøbte Æbletræ. Der er masse af blomsterknopper på. Gad vide om de er sprunget ud, det må jeg hellere op og se efter.
  Kan du have en fantastisk weekend.
  Hyg dig i din skønne have, og nyd kaffen.

  Marianne :-D
  ps.(Troede faktisk du var mest tedrikker? Ved ikke lige hvorfor jeg har troet det.)

  SvarSlet
 4. Åh, der er altså noget med knopper af æbletræsblomster. De er simpelthen indbegrebet af 'yndig'. Jeg synes faktisk at dit æbletræ er pænere nu end før du beskar det. Nu ligner det er rigtigt gammelt kroget æbletræ, hvor før lignede det 'bare' et træ.
  Mit er også sprunget ud idag, og jeg må hele tiden hen og stå under det og kigge op igennem blomsterne på den blå himmel. Hvor er vi havenisser skøre og heldige :-)
  Og hvor er jeg glad for at se at den lille portulak trives så godt hos dig. Hvor er det yndige billeder. Jeg tror du må have en af alle mine yndligsblomster af mig, så du kan tage de skønne billeder af dem ;-)
  Min er også lige kommet i blomst, og babyerne myldrer op alle vegne. Så vent du bare du har dem snart overalt også :-)
  Nå, kaffepause slut og tilbage ud i det gode vejr.

  SvarSlet
 5. :-D Det ser ikke ud til at træet bære nag til dig Signe. Det ser meget fornuftigt ud! Det er en smadder yndig Partulak du har :-D Sådan en har jeg også samt en masse babyer. Jeg anede bare ikke hvad den hed!
  Fortsat god weekend
  K.Gro

  SvarSlet
 6. Du tar verkligen vackra bilder!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...