søndag den 12. juni 2011

Flittiglise, løvemund og nyt bed


Jeg holder meget af flittigliser, og nu har jeg lige plantet nogle ud i de krukker, jeg har stående på terrassen. Krukkerne er lavet af genbrugte bildæk. De er lidt specielle, men jeg synes de er ret søde på deres egen rå facon. Sidste år plantede jeg bl.a. forskellige asters i dem, som også er fint på vej igen i år, men de så lidt kedelige ud alene. Men med flittigliserne fik de lige en tilfrængt oppiftning :-)


Og så har jeg fået mig et nyt bed. Min mor er på besøg, og hun satte sig for at lave et lille bed rundt om det nye kirsebærtræ, der står i baghaven tæt på terrassen. Det syntes jeg jo var en ualmindelig god idé, hun der fik :-)


Det er blevet fyldt op med nogle af alle mine hjemmelavede småplanter: Lupin, silkekatost, scabiosa, salvie, kattehale og et par stolte kavalerer. Den lille løvemund, der har levet en hengemt tilværelse blandt ukrudtet i bedet i forhaven, har også fået en plads i det nye bed. Den er lidt sølle i størelsen, men som den eneste, der blomstrer i bedet lige nu, kan den få lov til at nyde et par beundrende blikke helt uden konkurrence - det har den næsten også fortjent efter så hård en barndom :-)

Det er ikke så tosset at være udstyret med en haveglad mor :-)

Fortsat god Pinse!

2 kommentarer:

  1. Det bed kan jeg selvfølgelig godt li, da de er lavet på samme måde, som dem jeg har rundt om et par træer i haven :-)

    SvarSlet
  2. Det er nemlig slet ikke tosset at have en haveglad mor - sådan én har jeg nemlig også :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...