tirsdag den 17. april 2012

Vibeæg - en ternet lille yndighedDe små vibeæg ved min hoveddør, er nu endelig sprunget ud.  De er altså lidt fascinerende med deres ternede blomster. Før hen syntes jeg nok, at de var mere specielle end kønne, men nu synes jeg, de er mindst lige så kønne, som de er specielle. Hvor er det heldigt, at ens smag udvikler sig :-)

13 kommentarer:

 1. hej Signe.søde små vibeæg.mine er små bitte,men måske er de bare lidt langsomme.Har købt en rose queen af sweeden.inspireret af dine smukke billeder.Hvor høj tror du den bliver?knus jette(mit lille gods)

  SvarSlet
 2. Hej Signe - de er nemlig rigtigt fine. Og som altid særligt smukke på dine billeder.

  Jeg har faktisk flottet mig i år og fyldt en hel krukke med vibeæg (16 stk.). Det så rigtigt flot ud, men nu er de blomstret af, så løgene skal i haven.
  Og så vil jeg glæde mig til at gense dem næste år :-)

  SvarSlet
 3. De er perfekte!
  - Det er billederne i øvrigt også - men det er der jo intet nyt i ;-)

  SvarSlet
 4. Ja Vibeæg er speciel, jeg husker den fra min fars have, desværre har jeg ingen selv. Dem jeg købte i efteråret kom ikke op :o(
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hej.
  Smuk vibeæg - en ternet forårsbebuder.
  Dejlig og flot foreviget.

  SvarSlet
 6. Hei Signe!
  Kjempe fine. Jeg er veldig glad i ruteliljer!

  SvarSlet
 7. De er så søde og fascinerende, de små vibeæg. Det er et par flotte eksemplarer du har der.
  Jeg flyttede mine sidste år ,fordi de ikke rigtigt trivedes. Men nu tror jeg at de er helt væk. De må på listen til efteråret :-)

  SvarSlet
 8. De er så fine, godt du ændrede smag.
  Der er dog nogle planter jeg er ret sikker på aldrig kommer i min have..der tror jeg aldrig jeg ændre smag..men jeg tror jeg lader plantenavnene være en hemmelighed :D

  SvarSlet
 9. Ja de er meget specielle, men samtidig så fine. Måske skulle jeg overveje ... hmm ... men der er snart ikke mere plads i min have.
  VH Nina

  SvarSlet
 10. Hvor er de dog smukke. Skøn farve.

  SvarSlet
 11. Smukke billeder som altid ;) Synes faktisk jeg har læst et sted at vibeæg kan have en tendens til ikke at vise sig første år de er i jorden, så måske er der håb for Hanne og Lisbeth endnu.
  God dag
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 12. Ihh..hvor er det et skønt foto! Hvor jeg ønske at jeg kunne fotografere mine vibeæg, så det blev lige så flot. Du skulle vist have været fotograf:-)

  SvarSlet
 13. Kaere Signe
  Det er altsaa somme tider lidt svaert at toejle sin misundelse over for dig. Denne gang er det Vibeaeggene, jeg sukker over. Dem jeg har saaet i min have kommer aldrig op. Kan der mon vaere noget om, at de er guf for mus, som vist nok Soeren Ryge haevdede for nylig? Skovmus har vi nemlig masser af.
  Jeg har ogsaa laest et eller andet sted, at loegene boer vendes om paa siden lige som Kejserkroner, for at de ikke skal raadne i for vaad jord. Det proevede jeg saa sidste aar, men det lykkedes heller ikke. Suk!
  Happy Spring Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...