onsdag den 11. april 2012

Et par forårsbilleder

Jeg har ikke haft tid til at komme i haven de sidste par dage, men jeg nåede lige en tur ud med kameraet idag - jeg måtte jo lige ud og se, hvordan det hele stod til derude :-) 


De lilla tulipaner er snart ved at springe ud. Det er ret tildigt synes jeg, men min hukommelse kan jo godt snyde af og til, så jeg tjekkede lige billeder fra sidste forår, og der var de ca. på samme stadie i slutningen af april. Så de er altså mindst 14 dage tidligere på færde i år - men jeg klager absolut ikke :-)


Jeg måtte selvølgelig også lige tjekke, hvordan, det stod til med de små hvide violer fra min far. De ser ikke ud som om, de overhovedet har ladet sig mærke med, at de sådan er blevet plantet om i en ny have, men blomstrer bare uanfægtet videre - så det er jo dejligt :-)


I får også lige et par billeder af de små skillaer, der står og ser så søde ud i græsset. Der er ikke så mange endnu, men jeg håber, de breder sig med årene.

I morgen får jeg tid til at komme lidt i haven igen - nu håber jeg bare, jeg har vejrguderne med mig ;-)

Ha' en rigtig dejlig aften!

10 kommentarer:

 1. Som altid gode billeder.
  Hvordan bærer du dig dog af med at tage så fine billeder af skillaerne? Er du nede på knæ.. ??
  Godt du fik tid til at indsætte billeder i dag. Jeg har savnet dine billeder de sidste dage.
  Tak for kigget.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
 2. De er kære de små violer... så uskyldige :o)
  Dejlige billeder...

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 3. Jeg tror du har ret i at vi er 14 dage forud i år, i forhold til sidste år. Det kan jeg også se på mine prydkirsebær-træer. Jeg har nu ikke tulipaner helt så tæt på udspring endnu.
  Jeg er også helt bidt af mine små blå scilla i år. Enten er det et godt scilla år, eller også er det fordi vi kigger så mange nærbilleder af dem i år med bloggene. Og bare rolig, mine har ihvertfald spredt sig rigtigt godt.
  Jeg kan også først komme i haven imorgen, så lad os håbe sammen at vi får perfekt havevejr :-)

  SvarSlet
 4. Du har en rigtig fin blog..:)

  SvarSlet
 5. Dine tulipaner er lige lidt længere fremme end mine. Men det vare ikke længe før det går løs :-)))
  Satser også på havevejr i morgen, hvor jeg har endnu en feriedag :-)

  SvarSlet
 6. Dejligt for dig at du kan komme i haven i dag, de lover da vist også godt vejr. Dine skilla skal nok brede sig, vi har dem i hvert fald mange steder efterhånden uden at jeg har gjort noget særligt for det.

  Ved du hvad den pink tulipan hedder, som du viser billeder af? Glæder mig til at se den i fuldt udspring. Det er skønt at vi er foran, det hele har virkelig travlt med at myldre frem :)

  SvarSlet
 7. Det ser ud til at vejret er med dig (os) idag solen er i hvertfald på vej op. Behøver jeg snart at sige at dine tulipaner er langt fremme i forhold til her hos mig? Jeg har et stort blå Scillatæppe som jeg har haft i mange år og det er en pryd lige nu. Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 8. Min første tulipan sprang ud igår.
  Heldige dig at du har så mange i udspring:).
  Flotte billeder.

  Kh Margrethe

  SvarSlet
 9. Heldigt med den hvide viol og den er da rigtig sød.

  SvarSlet
 10. Hvor er de tulipaner skønne. Min første er også lige sprunget ud i dag.
  Mon ikke det er godt vejr hos dig i dag, det er det ikke her, det er i hvert fald tåget, men nu bor vi jo også midt i Kattegat :o)
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...