torsdag den 5. april 2012

Nattefrost og morgensol

De nyudsprungne tulipaner ser lidt nedbøjede ud efter nattens frost.

Og de andre holder sig vist i skindet og venter lidt med at springe ud.

Skillaerne i græsset havde mistet balancen lidt  i løbet af natten

En kold lodden løvefod

Balkan-anemonerne havde overgivet sig helt og lagt sig fladt ned langs jorden

Men lidt morgensol og så var de på benene igen :-)


Selvom det er ualmindeligt smukt i haven lige nu, så er det fortsat ret koldt, så jeg tror, jeg vil blive inde ved brændeovnen lidt endnu og nyde det gennem de nypudsede vinduer.Og så kan jeg jo nyde dem her, som jeg stjal i krattet i går  (jeg kunne simpelthen ikke stå for fristelsen, men sig det endelig ikke til nogen)


Ha' en smuk dag!

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Huff, tulipanene dine så veldig kalde ut. Håper de kommer seg igjen!

  Ønsker deg en fin torsdag.

  SvarSlet
 2. Nydelige bilder! Det har vært frost her også i tre netter, og mine blå anemoner har vært som dine. Men de retter seg opp i løpet av dagen heldigvis! Brendeovnen er god å ha fortsatt :-)

  SvarSlet
 3. hej Signe.som altid meget smukke billeder.Jeg har tilmeldt mig som fast læser på din blog,og har fuldt dig det sidste år.har lige fået en blog op at stå.men synes at det er svært med alle de tekniske ting.
  men jeg skal nok få det lært.hilsen jette(mit lille gods)

  SvarSlet
 4. Ja heldigvis retter de sig op igen, hvis det altså ikke er en rhododendron i blomst.
  Mirabellerne er der nok ingen, der savner, der er altid så mange, og bierne kan nok ikke overkomme dem i frostvejr alligevel. Så nyd du bare din buket.
  Og så må du have en skøn dag i haven.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Jeg føler med deg, men det går nok bra. Jeg hadde tulipaner i 20 cm snø en gang og de overlevde. Merkelg at det er frost i Danmark om nettene, når jeg har sluppet det her jeg bor i Norge. Men kald vind har det vært og samtidig alt for tørt i jorden. Ha en god dag!

  SvarSlet
 6. Brrr, jeg kan godt forstå at du blev inde i varmen lidt længere. Vi havde -3,9°. Det er godt nok lavere end jeg havde regnet med.
  Jeg kunne godt mærke at det var rigtigt koldt da jeg var ude med Frostie efter midnat, men alligevel. Alle mine blomster hang også med hovedet derude.
  Jeg har ikke været ude endnu. Men nu er der vist snart lunet så meget op at selv kyllingen her kan vove sig ud :-) Og solen skinner jo så dejligt.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...