torsdag den 19. april 2012

Ferskenblomster mm.


Ferskentræet, som jeg plantede sidste år i maj, er sprunget ud i det skønne, skønne vejr, vi har haft i dag :-)

Det står op af skuret næsten ved siden af kejserbusken, der til gengæld er ved af være afblomstret - her ses de aller sidste blomster. Men det skal den nu ikke hører et ondt ord for, for den har blomstret og blomstret hele den sidste del af vinteren og frem til nu. 1000 tak til søde Karina med bloggen Haverummet, som var så gavmild at forære mig den kort før jul - den har godt nok spredt glæde :-)

Og nu kan jeg også snart begynde at fornemme, hvordan den vil se ud med blade på.På den anden side af stien overfor ferskentræet er tulipanerne her nu også sprunget ud (tror det er Purissima eller White Emperor. De tulipan-knopper man kan se her, som ikke er så langt fremme endnu, mener jeg er Angelique - en af mine absolutte yndlinge :-)Blandt tulipanerne er en del af hyacinterne, som jeg satte forrige år, kommet igenDejligt, som det for hver dag bliver mere og mere grønt derude :-)


Der er også andre frugttræer, der er lige på nippet til at springe ud - her er det det lille kirsebærtræ i forhaven, som blev plantet forrige år.


Og her det gamle blommetræ i baghaven. Det kan vist kun være et spørgsmål om timer nu, før det springer ud :-)Jeg er kommet lidt videre med mit rosenhøjbed på gårdspladsen i dag, men jeg tvivler på, at jeg når at få det klar til i morgen, hvor mine Queen of Sweden skulle ankomme. Men så når jeg det forhåbentlig i løbet af weekenden.

Håber I andre har nydt dagen :-)

11 kommentarer:

 1. Det var da så lidt og hvor er jeg glad for at den har spredt glæde:-)
  Hvor er de bare fine, de små ferskenblomster - og alt det andet du viser med.

  SvarSlet
 2. Det sidste fersken blomst billede er helt fantastisk smukt og alle de andre billeder er skønne :-)

  God aften

  SvarSlet
 3. Ferskenblomsten var virkelig flott! Det blomstrer kjempe fint hos deg nå og den tulipanen (siste bilde) var skjønn!

  SvarSlet
 4. Lysegult og kongeblått er bare vakkert!

  SvarSlet
 5. Skønne ferskenblomster og snart kommer der flere blomster på frugttræerne. Dejlige forår :o)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 6. Super smuk ferskenblomst :-))

  SvarSlet
 7. Angelique er også en af mine yndlinge, en rigtig prinsesse tulipan :) skønt at se du har så mange blomsterende træer, det er så fint med noget der blomstre i luften, alt andet foregår jo ved jorden lige nu :)

  SvarSlet
 8. Hvor har du dog mange dejlige blomster/træer/buske i din have. Smukt med de mørke hyacinter til de lyse tulipaner. Jeg har kun få blomsterløg i min have, men skal helt klart have lagt mange, mange flere. Gad vide, om der også kan blive plads til et ferskentræ?
  God weekend.

  SvarSlet
 9. Glade forårsbilleder :) Du har virkelig meget der blomstrer nu, både foroven og forneden. Det bliver spændende med dine nye rosers ankomst, du skal nok blive klar og endelig kan de sikkert godt stå en dag eller to før de plantes, hvis du sætter dem i skygge.

  God weekend.

  SvarSlet
 10. Åh, hvor er fersken-blomsten skøn :-)
  Og hvor ser det bare godt ud med det mørk-lilla sammen med Purissima. Jeg kan virkelig godt lide kontrasten.
  Den Blue Diamond er altså også bare skøn.
  Jeg når ikke at kommentere alle indlæg for øjeblikket, for jeg er startet på kursus. Men dine Pinseliljer i forrige indlæg er også skønne. Igen: Vi vil have en duft-funktion i blogger :-)
  God weekend, Signe :-)

  SvarSlet
 11. Jeg går ofte ind og nyder billederne, du skyder med dit nye apperat. Du er rigtig god til at dele ud af din store blomsterglæde. Jeg vil følge med på sidelinien i, hvad du får lavet hen ad vejen. Nu får du have en rigtig god søndag og nyd solen, når den får lov til at komme frem for bygerne.

  Bibi fra Almind

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...