søndag den 22. april 2012

Morgenbilleder


Det har været en våd og grå morgen her, og jeg har lidt svært ved at tage mig sammen til at komme ud og igang. Men et par morgenbilleder er det dog blevet til :-)


Der er efterhånden kommet en del forskellige narcisser i haven :-)

Perlehyacinter i både mørkeblå og lyseblå


Den allersidste kejser-blomst

Kirsebærknopper

Og så varer det ikke længe, før det går løs med mit kulørte tulipanbed. Jeg er synes dog ikke, der er kommet helt så mange tulipaner op som sidste år, så det bliver nok desværre ikke helt så overdådigt denne gang. Jeg må se, og jeg igen kan finde nogle billige løg til efteråret, så jeg kan få suppleret lidt op.


Ha' en dejlig søndag!

12 kommentarer:

 1. Der er nu noget ganske særligt ved at bevæge sig ud når alle blomster glinser af regnens dråber - også en rigtig god søndag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette - ja, regndråber kan være ret dekorative :-)

   Slet
 2. Hej Signe. Det regner også her,jeg satser på at komme ud lidt senere. Det er flotte billeder du viser. Rigtig god søndag til dig også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte :-)
   Jeg håber også snart der er lidt opklaring på vej - selvom det ikke regner lige nu, så er det ret vådt og koldt, og ikke så indbydende til at arbejde ude i.

   Slet
 3. Åååhhh... hvor ser det skønt ud!

  Jeg har ikke den store forstand på tulipaner, men spekulerer på om det mon ikke kan betale sig at investere i nogle af de gode løg, som kommer igen og igen? Som f.eks. Darwin hybriderne. Jeg købte 50 Pink Impression (Darwin hybrid), som jeg ved har fået en AGM i England. Det borger jo for kvalitet, og de skulle komme igen næsten som Apeldorn. Blot en tanke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nette
   Der er faktisk Darwin hybrider alle dem i det kulørte tulipan bed, og de budre også være flinke til at komme igen, men jeg har rumsteret rundt og gravet en del i bedet i sommers, så det er nok en væsentligt del af forklaringen på svindet ;-)

   Slet
 4. Skønne billeder Signe. Er der ikke noget med at tulipanløg ikke holder så længe, jeg har ihvertfald også færre end sidste år.
  Heroppe er regnen heldigvis stoppet og der er næsten 12 grader. Jeg skal ud og plante lidt og have sået de sidste sommerblomster.

  Go' søndag til dig :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 5. Hej Signe.som altid smukke-smukke billeder fra din hånd.Her er vejret
  dejligt med solskin.men vi har store oprydningsdag i vores
  skur.man får jo samlet sig lidt i løbet af vinteren.
  vi må lige snakkes ved ang.hosta hvilke str.du mangler.
  knus og god dag Jette

  SvarSlet
 6. Hvor har du mange skønne narcisser :-)
  Ja, det er lidt irriterende med de tulipaner. I flere år 'gad' jeg ikke plante så mange, fordi de stille og roligt forsvandt igen.
  Men nu har jeg bestemt mig for at se dem lidt som 'korte' planter i haven, ligesom sommerblomster. For ellers bliver der bare for tomt om foråret.
  Jeg har også prøvet at plante nogle af mine i kurve i år, som jeg vil tage op, for at se om de så holder bedre. Det skal jeg nok fortælle mere om hvis det virker :-)
  Jeg kan heller ikke få snøvlet mig ud idag, men måske skyldes det lidt for sen selvskabelighed igår :-D

  SvarSlet
 7. Dejlige narcisser og også tulipanerne, for søren da :) Ja, man er nok nødt til at supplere lidt hvert år, selvom man vælger de driftssikre også. Mon ikke du nåede ud i haven i dag alligevel?

  SvarSlet
 8. Skønne billeder som altid. Tja vi har haft solskin det meste af dagen, synd I ikke har det.
  Knus

  SvarSlet
 9. Det ser skønt ud med alle dine forårsvækster :-)
  Tulipanerne her i haven er ikke så mange og så fine som de plejer at være, heller ikke dem der plejer at være tro.
  Er noget imponeret over den kejserbusk, som er blevet ved og ved med at blomstre i flere måneder :-))

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...