fredag den 6. april 2012

5 af de skønneste skønne på vej :-)

De, der har fulgt med her på bloggen, kan måske huske, at jeg flere gange har fortalt om min yndlingsrose over dem alle. Utallige gange har jeg været forbi planteskoler for at få den med hjem, men indtil nu, har jeg ikke haft heldet med mig, og den underskønne Queen of Sweden, har endnu ikke fundet vej til min have.

Billede lånt fra søde Frk. Anemone

Da, jeg tidligere forsøgte at bestille min nye magnolia Heaven Scent, på den lokale planteskole, havde jeg derfor også bedt dem om at bestille en af disse skønne roser. Da jeg så i går opdagede, at de havde glemt alt om min bestilling, så nøjedes jeg med at bestille magnolien.

Jeg havde nemlig set, at Bilka havde Queen of Sweden til en billigere pris, så jeg tænkte, at jeg måske kunne købe den der i stedet. Nu er det bare sådan, at der ikke lige ligger et Bilka-plantecenter i nærheden, så jeg gik istedet ind på deres hjemmeside, og her kunne den sørme bestilles.

Dog ikke enkeltvis, men i bundter af 5. Uha, havde jeg nu råd til det? Tænke, tænke, tælle resterne af fødselsdagspengene sammen, hmm... jeg kunne jo også købe 5 af nogen af de roser, der kun kostede det halve. Efter at have siddet og sukket længe foran computeren, rigtig længe, rådførte jeg mig til sidst med min datter. Hvad skulle jeg vælge? De billige, eller mit hjertes udkårne? Eller skulle jeg helt lade være, og nøjes med en enkelt, når jeg en dag faldt over en? Og gæt hvad min skønne datter sagde? ;-)

Så nu er der 5 stk. af de skønneste skønne på vej til Signes Vals - og så røg der iøvrigt lige 10 små taks med i købet, til at lave kegler af til de nye bede, jeg er i gang med på vestsiden af huset :-)

Det var lige så jeg rystede, da jeg trykkede på "Betal", og bagefter måtte jeg tage en lille dans rundt i stuen til hundens store begejstring :-)

Og hvor skal jeg så gøre af de 5? Ja, egentlig havde jeg bestemt mig for, at jeg ikke ville have roser i det højbed jeg skal til at lave mellem stien og den forhøjede del af gårdspladsen, men nu har jeg bestemt mig om :-)
De bliver levet den 20. april, så jeg har lige et par uger til at få bygget bedet, så nu er det bare med at komme igang.

Hvor er jeg bare glad lige nu :-)

Knus til jer alle - og rigtig god påske!

22 kommentarer:

 1. Dette var en fantastisk flott rose og jeg skjønner at den er en favoritt. Tror jammen jeg danser litt med deg for å feire!

  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlet
 2. Tror det blir super jag Dom engelska rosorna är ju ofta ganska smala, och rekommenderas ju att planteras i grupper. Så det kommer bli så fint så, jag önskar att vi hade Bilka i Sverige, här kostar dom det dubbla...
  Ha en riktigt bra påsk!

  SvarSlet
 3. Sådan! Selfølgelig sku' du ha' den rose du har sukket efter så længe - det duer da slet ikke at vælge en anden bare fordi den er billigere.. Så ville du jo stadig længes efter den anden :-)
  Jeg synes det lyder som en rigtig god beslutning - hvorfor der så røg taks med i bestillingen fangede jeg ikke liige :-)

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se dine skønne billeder af rosen, når den blomstrer i din have...... havde ikke selv hørt om den før..... måske skulle man lige kigge nærmere på den?? :0))

  SvarSlet
 5. Kære Signe
  Du kan roligt begynde at glæde dig, sidste år købte jeg roser fra Bilka og har da aldrig før fået så kraftige og flotte eksemplarer leveret før.
  Det bliver smuuuuuukt. Med smukt på.

  SvarSlet
 6. Det lyder da skønt. Og mindre end 5 af den, når nu det er din yndling, kan da ikke gøre det :-)
  Jeg er ihvertfald meget spændt på at se det til sommer, for jeg er aldrig god til at plante i grupper, og det ærgrer mig ind imellem.

  SvarSlet
 7. Hej signe.

  Har lige opdaget din blog.... Fantastisk. Dejlige billeder og drømme:) dig kommer jeg til at følge, glæder mig sommeren ligger jo og venter!

  Jeg er selv førstegangs have-ejer ( oven i at være førstegangs husejer, mor til en syg dreng, ny læge osv osv) og har nu min første "rigtige" sommer i haven. Foreløbig er den meste energi brugt på at lave om på havens konstruktion.... Men der er da også fyldt i alle mine vindueskarme med forspiring af frø. Glæder mig til at komme rigtig i gang.

  Men altså er lidt af en have novice, så glæder mig tll at følge dig og sikkert komme med masser af spørgsmål.

  Rigtig god påske

  Kh

  SvarSlet
 8. FANTASTISK !! Du skal da ikke vælge dem der er billigere, ta dem du ønsker dig ;-)
  Rigtig god arbejds lyst, med dit højbed :-D
  Fortsat god påske!
  K.Gro

  SvarSlet
 9. Hvor godt :-))Selvfølgelig skulle du da bestille de roser du ønskede allermest.

  SvarSlet
 10. Hvor er jeg glad for at høre, at du fulgte din mavefornemmelse (også selvom datteren lige måtte hjælpe på vej) Det er helt sikker den rigtige beslutning :-) Men jeg kender godt det med at tælle knapper og overveje frem og tilbage.
  Og så taks oven i købet - så er dine drømme godt på vej :)

  SvarSlet
 11. Jeg ved præcis hvordan du har det. jeg købte mine fem Queen of Sweden på bilkas hjemmeside i efteråret (og så lige en til i deres havecenter i Hundige i forrige uge). De er kraftige og har masser af skud. Jeg kan slet ikke vente til de første blomster kommer. Jeg købte også fem stk. Comte de Chambord, en Constance Spry, Eden Rose, Ghita Renaissance og så flere stauder og klematis i Bilka i Hundige. Alle synes at være super livskraftige og der er bunkevis af skud:)Det er jo lidt rigeligt jeg har købt, men det skal nævnes at det er opstarten på min have som har været så forsømt i otte år grundet stress og jag.

  SvarSlet
 12. Tillykke med dit køb, det har længe været din yndlingsrose, så det fortryder du ikke, den er så skøn. Held og lykke med 5 af slagsen, ser frem til at se bedet i blomst.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 13. Dejligt at høre du fulgte din datters råd. Det var jo det du inderst inde ønskede dig. Tillykke med købet.
  Jeg glæder mig til at se billeder af de smukke roser, når de kommer med blomster.
  Håber du har en god langfredag aften.

  SvarSlet
 14. Glæd dig til at modtage dem, de er rigtige fine. Jeg modtog dem fra Bilka for en mdr. tiden og de er rigtige store og sunde planter.
  God påske!

  SvarSlet
 15. 5 x yndlingsrose... det er da perfekt... godt du havde din datter til at ta den helt rigtige beslutning :o)
  God fornøjelse med bedet...

  Ha en go påske...

  SvarSlet
 16. Dejligt at have noget at glæde sig til. Den ser også skøn ud.

  SvarSlet
 17. Gratulerer med valget - jeg har endelig også fått Queen of Sweden til min hage i år. Jeg hadde en som jeg ga bort (grrr) - men, sånn er det. Har du sett "Lady of Sharlott"? Den bør du se! ;) Jeg er veldig, veldig misunnelig hvor langt det er kommet hos deg - men det er sånn det er. Norge er kun for spesielt interesserte. Jeg kommer tilbake til bloggen din. Fortsatt god påske. Hanne

  SvarSlet
 18. Tillykke med købet, og dejligt at du fulgte dit hjerte, selvom det gjorde lidt ondt - det er vel mange gange disse ting, som man virkelig har ønsket sig og kæmpet lidt for, som giver den største lykke.
  Jeg har aldrig haft mange roser, men jeg tror at bloggerne har smittet mig, lige nu er jeg på udkig efter hvilke roser, som skal på ønskelisten, og jeg må da vist hellere holde øje med dine Queen of Sweden

  SvarSlet
 19. Hej Signe. Et stort tillykke med indkøbet. Det var godt din datter var der, for jeg synes,det var helt rigtigt! Jeg er sikker på, at du får rigtig meget glæde af roserne og alle dine planter ser jo ud til at trives rigtig godt, så de skal nok kvittere med rigtig mange blomster og vokse sig store og flotte!

  SvarSlet
 20. TILLYKKE :::))) Hvor bliver det godt og så gange 5. Selvfølgelig skal man holde fast i sine inderste ønsker, godt at du tog dig råd til det. Det bliver spændende at følge dit nye bed og jeg glæder mig allerede til at se de skønneste billeder af den dejlige "marcipan-rose".

  Jeg fik beskåret min Queen of Sweden lidt i går og den står med store bladrosetter på allerede. Fik også taget lidt billeder af den, "kommer snart på en blog nær dig"....

  Ha' en dejlig lørdag :)

  Knus Ulla

  SvarSlet
 21. Kære Signe
  Til lykke med din beslutning - og al den langvarige glæde, jeg er sikker på, at du får. Det er jo ikke et pludseligt indgald med de Queen of Sweden, men et nøje overvejet ønske.
  I flere år har jeg købt billige elkedler, fordi jeg syntes, at jeg skulle spare. Men de kogte hele tiden tør for mig, så til sidste købte jeg en hundedyr designerkedel, som jeg meget længe havde kastet lange blikke efter. Og den passer jeg på! Og hvorfor fortæller jeg så det? Fordi jeg klapper den og simpelthen glæder mig over den hver eneste gang, jeg bruger den, og da jeg drikker rigtig meget te, bliver det til mange daglige glæder alene på den konto.
  Go for it! (og spis havregrød eller bygvandgrød, hvis det bliver nødvendigt!).
  Håber, at du får noget godt at spise hos din far
  og ønsker dig en Glædelig Påske
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 22. Jamen Signe da. Du har jo opdraget din datter helt perfekt..!!.. Det bliver da bare SÅ smukt..

  Vh
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...