mandag den 2. april 2012

Forårsmorgenstemning


Der er næsten ikke noget, der kan give så meget ro i sjælen, som at liste sig ud i haven på en solrig forårsmorgen og betragte alt det grønne, der spirer og gror på livet løs og får haven til langsomt at skifte farve fra vinterbrun til forårsgrøn.  Forventninger og drømme, der skyder op og springer ud til lyden af fuglesang. En kop duftende friskbrygget kaffe til at varme fingrene med, mens jeg stille går rundt og ser til alle de små planter og smiler langt ind i sjælen. Det er da lykke :-)Tatarisk gedeblad og hortensiaPæoner og rhododendron og påskeliljer

To af mine tre små syrenskud (10-20 cm høje), som gerne skulle give duftende forårsflor om nogle år.
Lupiner og løvefod med morgendug


Der er noget magisk ved sådanne forårsmorgner :-)

14 kommentarer:

 1. Du må bo på den absolut mildeste plet i Danmark, så langt dine planter er fremme. Hvor er du heldig. Dejlige morgenbilleder.

  SvarSlet
 2. Selvom vinden stadig er lidt barsk, så hjælper det gevaldigt på humøret når bare solen kigger frem. Og det er bestemt skønt at gå derude og se hvad der er sket siden igår! Skøn morgenstemning du har fanget :o)

  SvarSlet
 3. Tak for de skønne morgenbilleder. Du har helt ret - det er lykken. Hvor er vi havefolk dog et heldigt folk.

  Du Signe jeg syntes, at du på et tidspunkt fortalte, hvad det var for et program, du laver havetegninger på. Jeg kan ikke finde det i dine indlæg. Kan også være jeg husker helt forkert.

  Ha´ en skøn solrig dag.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise Lotte
   Ja, vi er sørme heldige :-)
   Tidlige brugte jeg Paint, der allerede lå på min computer (meget, meget simpelt program), nu har jeg downloadet det, der hedder paint.NET, der kan lidt mere (bl. arbejde med flere lag, hvilket er en stor fordel).
   Knus Signe

   Slet
  2. Tusinde tak Signe. Det må jeg prøve selvom jeg ikke er det helt stor tekniske geni :)

   Knus Lise Lotte

   Slet
 4. Dine billeder viser det jeg kalder "livet" - bare skønt !!

  SvarSlet
 5. Tak for dejlige morgenbilleder.

  Kh Margrtehe.

  SvarSlet
 6. Hvor har du evigt ret, Signe!
  Da min mand døde, og jeg med ham mistede mit arbejde og mit hjem, gerådede jeg ud i en depression, som varede i flere år. Der var ikke noget, der hjalp, heller ikke frisk luft ude i skoven og ved stranden, når jeg cyklede rundt dagen lang bogstaveligt talt - indtil min søster en dag blev træt af at høre på min negtivitet og nærmest vrissede: ' Så se da at få købt dig et lille hus med have!*
  Det frø tog ikke ret lang tid om at spire. Jeg 'tog mig sammen, som det hedder, og med hjælp fra min søde datter fik jeg købt lille hus på stor grund og alt mit Habengut flyttet herop. Det er klart, at depressionen ikke forsvandt fra den ene dag til den anden. men inden et år var jeg på ret køl igen. EN HAVE ER SIMPELTHEN (VEJEN TIL) LYKKE!!
  Glædeligt forår
  og Glædelig Påske snart
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en barsk omgang, du har været igennem Jytte, men jeg har lagt mærke til, at mange havefolk netop har fundet roen og livsglæden i deres haver, når livet har været svært. Det er en gave :-)
   Knus Signe

   Slet
 7. Sikke nogle skønne morgenbilleder..det er simpelthen stunden på dagen, hvor haven er aller flottest, når morgensolen titter frem, det er diset og duggen stadig sidder på bladene...skønt haveliv! Jeg er enig med Jytte, når livet driller, så kan haven holde en oppe:-)

  SvarSlet
 8. Ja - de magiske morgener er guld.....og ih altså hvor det grønnes hos dig. En farve der virkelig er savnet ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 9. Kjempe fine morgenbilder! Våren har kommet skikkelig igang hos deg.
  Nyt dagene fremover og kos deg!

  SvarSlet
 10. 1000 tak for alle jeres søde kommentarer - og hurra for skønne forårsmorgner :-)

  Jeg kan forstå, at jeg tilsyneladende har et varmere klima her. Det er dog lidt svært at få øje på lige nu, hvor det sner udenfor :-/

  SvarSlet
 11. Ja, jeg tror du bor i helt speciel lille vejrbobbel :-) Der har ihvertfald ikke set lige så skønt ud min have idag, som i din på billederne.
  Men nu står jeg heller ikke så tidligt op, så måske man skulle begynde på det :-)
  Det spirer og gror nu også her. Jeg så endda en ribes i blomst ovre på skolen idag. Men det er jo ærgeligt at vi så ikke kan gå derude og nyde det.
  Men forhåbentlig vender det rigtige forår snart tilbage igen.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...