fredag den 6. april 2012

Navnet på mine flødegule tulipaner


Flere har spurgt efter navnet på mine sart lysegule tulipaner, som sprang ud for et par dage siden. Jeg har gransket min hukommelse grundigt (og forsøgt at hjælpe den lidt på vej ved hjælp at google), og jeg er nu næsten sikker på, at der er tale om 'Purissima' der også går under navnet 'White Emperor'.

Det er så nok også forklaringen på, at jeg ikke erindrer, at jeg har lagt løg af lysegule tulipaner, for jeg kan godt huske, at billedet på løgposen så lidt offwithe ud (billeder snyder dog ofte), men navnet mere end antydede, at de var hvide, og de er derfor sat i den tro.


Jeg har dog absolut intet imod, at de så viste sig at være mere lysegule, end jeg havde regnet med - faktisk synes jeg, farven er ualmindelig charmerende, så jeg er nu ret godt tilfreds :-)

11 kommentarer:

 1. De er da bare så smukke. Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Du har også alt mulig grund til at være tilfreds, for det er bare en lækker farve. Tak for info, det er skrevet på løg-listen,for den vil passe ualmindelig godt i min gule have :)
  Knus Marlene

  SvarSlet
 3. Jeg synes de gulhvite tulipanene er usedvanlig vakre. Plantet selv noen i forfjor. Mange har kommentert nettopp dem i nabolaget. God påske til deg!

  SvarSlet
 4. Tak for navnet, hvis det er den samme som jeg har, er den ualmindelig smuk, og det ser det ud til, at det er. Jeg har spekuleret på at anskaffe mig nogle flere, men de er flittige til at komme igen år for år, det er jo dejligt.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. God påske Signe jeg er lidt bagud med bloggene så derfor denne hilsen lidt inde i påsken. Har prioteret og være ude var til haveforedrag og fik at vide at man skulle grundvande sine roser så har været igang i 3 dage og fordelt 1000 liter regnvand ud på mine roser en kande til hver.
  Så kunne egentlig godt bruge lidt regn men helst om natten det har ikke regnet ved os siden feburar.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Jeg vil nu lige vente med at grundvande mine roser til denne nattefrost er væk. Min jord var hård som sten i går formiddag.
   God påske :-D
   Gro

   Slet
 6. Tak Signe :-D
  Jeg sidder nemlig lige og planlægger et creme/hvidt/ gult bed ;-)
  Selv om min plante liste er ved at vokse mig over hovedet, så skal der jo være plads til mindst en slags tulipaner :-)
  Rigtig god langfredag!
  K.Gro

  SvarSlet
 7. De er bare så smukke ( STORT tak for navnet o).

  Forsat god påske.

  SvarSlet
 8. Ja, Purissima har jeg også. Det er skønne tulipaner, som ikke forsvinder, og endda formerer sig lidt. Jeg er virkelig glad for mine, og er begyndt at flytte nogle af dem til andre bede også :-)
  Mine er dog kun lige begyndt at vise knop.

  SvarSlet
 9. Det kunne de også sagtens ligne, det er de samme som jeg har i min headder på bloggen. Skøn tulipan og en fantastisk egenskab at de komme igen år efter år:)

  SvarSlet
 10. Mums en lækkerbisken... farven er bare lækker :o)
  Jeg noterer navnet, for de ku sagtens være i min have også ;o)

  Ha en go påske...

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...