lørdag den 28. april 2012

Lidt sol fra i går :-)


Det er ikke det bedste havevejr, dagen foreløbig har budt på, men i går var solen fremme, og jeg fik taget nogle billeder, så her komme lidt solskin fra i går :-)

Ja, der trænger virkelig til at blive luget rundt omkring - det kan bare være lidt svært at finde tiden, midt i alle de projekter, jeg har gang i med gårdspladsen og nye bede. Jeg tænker det bliver lettere at holde trit med, når haven er mere etableret, og der er knapt så mange projekter igang hele tiden. Men så finder man måske bare på nogen nye? :-)Jeg glæder mig rigtig meget til at se mange af jeg i Lyngby i morgen (og jeg skal nok tage et lille navneskilt på) - lad os håbe, at vejret bliver helt fantastisk der :-)

God weekend til alle derude i Haveblogland!

10 kommentarer:

 1. Skønne blomster :-)

  Kender alt for godt til det med, at de uønskede grønne vækster vokser for hurtigt, når jeg har gang i andre projekter. Tror ikke du skal forvente det bliver meget bedre med årene ;-) Nye projekter bliver heldigvis ved med at komme til, det er noget af det der gør havelivet så spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg havde jo bange anelser om, at det nok var sådan det hang sammen ;-)

   Slet
 2. .....og tak for det - for her er solen sørme heller ikke særlig gavmild idag - hvor blev de 20 grader af????

  Wupti wupti......hvor ser det godt ud på gårdspladsen Signe - det bliver en drømmespot i haven når du når til juli og roserne giver den med fuld musik og og duft :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej de 20 grader kunne vi da godt bruge lige nu :-)
   Og tak, jeg glæder mig også helt vildt til at se resultatet af anstrengelserne på gårdspladsen til sommer, men allerede nu er det blevet min yndlings siddeplads :-)

   Slet
 3. Hej Signe. Sikke flotte solskinsbilleder. I dag har der været gråvejr og ret koldt, jeg troede der skulle blive varmere. Jeg har også rigtig travlt i haven med en hel masse projekter. Lugearbejdet må klares ind imellem alt det andet, heldigvis er jeg nogenlunde med. Haven ligner allerede en byggeplads, men forhåbentlig går det ikke udover mine bede.
  Rigtig god fornøjelse i Lyngby i morgen.

  SvarSlet
 4. Jeg kan trøste dig med at jeg ikke er enig. For jeg synes at det bliver lettere med årene. Det som det handler om, er at dække jorden. Hvis ikke vi gør det, så gør moder natur det.
  Jeg luger næsten ikke i mine 'gamle' etablerede bede. Hvis der er småukrudt gemt i bunden under planterne, så lader jeg det bare være. Jeg fjerner kun det jeg kan se. (med mindre det er 'slemt' som f.eks. skvalder ell. andet rodukrudt.
  Frøukrudt kommer man aldrig 'til livs' alligevel, for selvom man får fjernet alt sit eget, så kommer det flyvende fra omverdenen.
  De steder hvor jeg stadig arbejder, kommer der selvfølgelig ukrudt.
  Hvis jeg ikke har tid til at fjerne alle mælkebøtterne, så bruger jeg 5 min på at rende og hive alle de gule hoveder af istedet. Tænk hvor mange frø det er.
  Så slap du bare af, og glæd dig over, at hvis du planter tæt som mig, så bliver det nemmere år for år.
  Pause slut - tilbage til rengøringen :-( Se den bliver til gengæld ikke mindre med årene, og heller ikke mindre spild af tid :-D

  SvarSlet
 5. Nej hvor er jeg enig med dig Hanne, de gamle bede skal bare have en tur eller to så går det,mens de nye skal man efter hele tiden, og ja det inde bliver aldrig nemmere.
  Og nej hvor jeg bagefter i blogland det lige før det giver stress ha ha.
  Kæmper med forberelser til konfirmation og de vil se min have også så der er travlhed alle steder selv om vi skal holde det i et forsamlingshus ( for tæt på hjemmet) nej jeg glæder mig til at vise mine gamle mostre m.m min have.

  SvarSlet
 6. Så vackra solbilder du har idag. Ja nu har maskrosorna/maelkebyttorna verkligen dragit igång årets största ogräsfestival!

  Kram

  SvarSlet
 7. Tak for dine solskinsbilleder. De er - som altid - smukke. Du forstår at fange lyset på den rigtige måde.

  SvarSlet
 8. Ja man kan hurtigt blive bagefter, når man har andre projekter. Men vi kan nu engang ikke nå det hele, og det går jo også alligevel.
  Tak for solskinsbilleder hvor vi dog trænger. Det lader til, at vi alle har haft kulde i dag.
  Knus og god fornøjelse i morgen.
  Lisbeth

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...