lørdag den 14. april 2012

Heaven Scent flytter ind :-)


Jeg havde travlt fra morgenstunden i dag - dels skulle jeg lige have lavet en tegning over højbedet, så jeg kunne regne ud, hvad jeg skulle bruge af stolper og skruer, og dels skulle jeg have gravet et bed til min nye magnolia :-)


Og jeg fik både målt op, tegnet og gravet bed inden min far ankom med traileren. Så et hurtigt smut i Silvan og derefter ud til planteskolen, hvor min magnolia stod og ventede. Jeg havde forventet, at den var mellem 2 og 2½ meter høj (det var det, gartneren havde sagt, da jeg første gang forsøgte at bestille den, men den magnolia, der stod og ventede var vel nærmere 3 meter, hvis det kan gøre det.

 

Vi listede forsigtigt hjem med den på traileren, så den ikke kom noget til. Heldigvis så den ud til at have klaret turen fin.:-)


Min far skulle hjem igen, så jeg baksede videre alene. Det var ikke helt uproblematisk at få den ud af spanden, så den måtte lige ned og bide i græsset en tur.


Hvilket jo gav en oplagt mulighed for liiige at nyde blomsterne på nærmere hold :-)


De er altså bare så smukke :-)Op igen :-)


Og nu står den, hvor den skal stå - og selvom jeg efterhånden er godt træt i kroppen, så er jeg en temmelig lykkelig nybagt magnolia-ejer lige nu. Men der er vist ikke mere havearbejde i mig i dag ;-) 


Gartneren fortalte i øvrigt, at de nu havde fået en ny bestilling på en magen til, for der var kommet nogen forbi og havde set den mens den stod på planteskolen i dag, og lige sådan en, ville de da også have. Han overvejede endda, om den måske fremover skulle være en del af det faste sortiment. Dejligt, man kan inspirere :-)

35 kommentarer:

 1. Hvor er den fin og høj! Kan godt forstå du er ved at være øm i kroppen sådan som du knokler på :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kom også bag på mig, at den var så høj, men det er jo bare skønt. Når kronen hen ad vejen får vokset sig bredere, så tror jeg, at det bliver et helt utroligt smukt træ :-)

   Slet
 2. Hej Signe,
  hvad måtte du slippe for det fine eksemplar? Har lige anbefalet min svigerinde at købe en i samme størrelse, men det er jo netop ikke noget man finder på hylden i planteskolen.
  Kh. Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kostede ca. 1.000 kr - så helt billig var den jo ikke. Det passede heldigvis lige med et gavekort, jeg havde fået i fødselsdagsgave :-)

   Slet
  2. Ja, det er lidt en investering - men er sikker på du bliver glad for det!
   Og skønt at kunne tænke på giveren, hver gang du ser på det...

   Slet
 3. Hold da fast hvor har du knoklet, tror forresten vi er mange idag som kan mærke kroppen .Fedt arbejdsvejr.

  super flot magnolia, og sikkert ok dyr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vejret har været helt, helt fantastisk!
   Nej, de er ikke helt billige sådan nogen, og hvis det ikke var for gavekortet fra min fødselsdag, så havde jeg heller ikke haft råd - men nogle fordele er der heldigvis ved at være blevet 40 ;-)

   Slet
 4. Tillykke med hende, hun er meget smuk.

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med din store fine magnolie, kan godt forstå du er glad for den. Med den størrelse går der ikke mange år, før du har et stort flot træ :-))
  Forstå udemærket, at andre har følt sig fristet til en magen til !!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi :-)
   Jeg er også rigtig glad for, at den var så stor - nu håber jeg bare, den kommer til at trives, så den hurtigt vokser til :-)

   Slet
 6. De er bare så flotte. Desværre er blomsterne på min magnolia alle sveget af, efter den sidste tids kulde om natten. Bare ærgeligt! Hvor er det flot alt det du får udrettet. Bliver spændende at se det færdigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne :-)
   Denne magnolia skulle vist ikke være helt så frostfølsom, men nu må jeg se. Det er rigtig ærgeligt med det, som frosten får ødelagt :-(

   Slet
 7. Jeg kan godt forstå du er glad for den magnolie, den er bare flot. Håber du bliver belønnet med mange smukke blomster fremover.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det satser jeg også på :-)

   Slet
 8. Wouw, den er flot! Den er helt sikkert lidt ømme muskler værd :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har absolut været hver en øm muskel værd :-)

   Slet
 9. Hvor er hun bare skøn, din nye magnolie. Jeg kan godt forstå at du er en meget stolt ejer nu :-) Og det er da også noget af et arbejde du har haft med både at lave bed og plante hende.
  Det er vildt flot med et træ i den højde på den plads. Og det bliver da også skønt at kunne gå og mindes at du fik hende da blev 20, jeg mener 40 :-)
  Jeg er spændt på at høre om hun blomstrer over længere tid. For det ser ud som om der også er mindre knopper. Min Susan blomstrer over flere uger, fordi knopperne åbner sig efterhånden. Det synes jeg er dejlig bonus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Hanne :-)
   Jeg skal nok holde dig opdateret på blomstringen - det kunne da være skønt, hvis der kom endnu flere :-)

   Slet
 10. Hold helt op, det er jo et (næsten) fuldvoksent træ :-)
  Det er rigtig smukt!! Tillykke :-D
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gro. Ja, hun er ikke nogen helt lille dame :-)

   Slet
 11. Stort arbejde du har haft i dag, men den er da smuk og meget høj. Du må lægge nakken noget tilbage både for at se og fotografere.
  Held og lykke med den.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kræver nærmest en stige, hvis der skal tages nærbilleder af de skønne blomster :-)

   Slet
 12. En sådan primadonna! Hoppas hon kommer att trivas på sin nya scen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg håber også, primadonnaen kommer til at stortrives :-)

   Slet
 13. Tillykke med det skønne træ - det vil for altid være et smukt minde om din runde fødselsdag :) Og vi har næsten fået fornyet ordforrådet, herligt: Nybagt-magnolia-ejer .... enhver anden ville tro vi taler om biler eller andet udstyr - ha-ha - godt, Signe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan næsten heller ikke tænte mig noget smukkere at mindes dagen med end sådan forårsblomstrende skønhed :-)

   Slet
 14. Hvor er den dog flot.
  Tillykke med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er ogå helt vildt glad for den :-)

   Slet
 15. Tillykke med det skønne træ, det bliver flot sådan med egen hædersplads ;o) og himlen som skøn blå baggrund i dagens anledning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi. Jeg er også rigtig godt tilfreds med den plads, jeg har fundet til hende :-)

   Slet
 16. Wow :O det er da en størrelse der vil noget! Super flot og jeg er slet ikke misundelig........JO JEG ER :D
  God søndag til dig Signe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg føler mig også ret heldig :-)

   Slet
 17. ihhhhhhh.......Søde glade Magnoliedrømme........tillykke Signe med det skønne træ - og hvilken højde.....det bliver helt fantastisk. Kan lige se for mig hvordan du har sovet med et smil på læben i nat og hvordan du stod op og som det første kiggede ud ad vinduet.......for at forsikre dig om at det ikke bare var en drøm ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, jeg slog øjnene op og gik som det allerførste hen til terrassedøren for at nyde synet :-)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...