fredag den 20. april 2012

Dronningerne er ankommet :-)


Så er mine 5 Queen of Sweden ankommet - eller rettere sagt, det regner jeg med. Fragtmanden har i hvert fald været forbi og aflevere denne pose, og selvom den ikke umiddelbart ser ud som om, den kan indeholde de fem skønne roser, så ville jeg nu alligevel blive ret forundret, hvis det var noget andet, der var i. 

Højbedet er ikke helt færdig endnu, men det begynder at hjælpe på det, som man kan se. Mens jeg ventede på, at den sidste omgang maling skulle tørre, så udnyttede jeg ventetiden til også lige at få malet stolene og bordet. Det pyntede :-) 


Ud over pakken, som jeg gætter på indeholder roserne, så kom der også en sort sæk med 10 små taks. Da jeg heller ikke er blevet færdig med de bede, de skal stå i, har jeg kun kunnet plante to af dem, på deres blivende plads. Resten er på midlertidigt ophold i baljen her, men jeg håber på, at kunne få dem på plads i løbet af den næste uges tid.

Jeg skal da lige love for, at der sker nye ting i haven i disse uger :-)

17 kommentarer:

 1. Ikke så dårligt at modtage dronningerne, dem bliver du glade for.

  Kh Margrethe.

  SvarSlet
 2. Jeg kan rigtig godt li taks, f.eks. foretrækker jeg den som lille hæk i stedet for buksbom. Jeg synes taksen har en meget smuk mørkgrøn farve, og så får den jo røde bær også. Men det er måske ikke til hæk? De er også fine som solitær, og så måske klippet i en flot facon.
  Mit blommetræ plejer først at springe ud først til midt i maj. Den er heller ikke i gang endnu. Jeg tror det er en Opal.

  Rigtig god aften, her er der sol :-)

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at følge dine dronninger, jeg har også modtaget dronninger i år. Spændende at se udviklingen.

  God weekend!

  SvarSlet
 4. Jeg kan lige forestille mig, hvor meget det har pyntet på havemøblerne at få dem malet - det er så dejligt, når det er gjort. Og højbedet i baggrunden tegner godt. Det vil jeg glæde mig til at se med alle dronningerne i :-)
  Håber, at du har tid i weekenden til at færdiggøre nogle af dine dejlige projekter :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en energi du har, men jeg forstår det godt for det er jo dejligt når drømmene opfyldes og når planterne vælter ind. Hyg dig:)

  SvarSlet
 6. Ja der sker en del, det er dejlig du gider at dele dem os herinde. det er jo en hel fantasisk have du får dig. Jeg ville ønske jeg har samme iver som dig i haven. ha en dejlig aften

  SvarSlet
 7. Spændt på at se dronningerne folde sig ud - og hvor er de blevet flotte dine havemøbler. :-).

  SvarSlet
 8. Att du kan hålla dig och inte sliter opp paketet med en gång:)
  Här kommer det fortfarande snö titt som tätt! Än är det mest krokus och blåsippor i blom. Längtar till att börja plantera. Dina lupinfrön har tagit sig jättefint!

  SvarSlet
 9. Det bliver så smukt!
  Både med planter og lækre nymalede havemøbler, mine kunne godt nok også trænge til en tur.

  SvarSlet
 10. Hvor er det dejligt for dig, at få dronningerne hjem, men også taksene :-)

  God arbejdslyst med at få gjort klar, så alle planterne kan komme ud på deres blivende sted.

  SvarSlet
 11. Hej Signe
  Det lyder ikke, som om du har kigget til dronningerne endnu. Hvis de er barrodede skal de slås i jorden, indtil du har plads til dem i jorden. Det er du forhåbentlig klar over. Undskyld jeg blander mig, men jeg blev lige lidt bekymret. De skulle jo gerne blomstre smukt til sommer, så du kan vise os smukke billeder af dine dronninger.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 12. Hej Signe. Aij hvor det blomstrer i din have. Jeg kan slet ikke forstå, at dine frugttræer blomstrer, sådan er det slet ikke her endnu, det ligner stadig bare grene. Tillykke med roserne. Jeg tror, Lisbeth har ret, hvis ikke du får dem plantet i dag, kan du sætte dem i en balje med vand. Det er rigtig nok, at de helst skal pakkes ud og plantes hurtigt efter!
  Jeg er spændt på at se, hvor du sætter dem!

  SvarSlet
 13. Dejligt at Dronningerne er ankommet og jeg glæder mig til at se hele højbedet med blomstrende hæk :)

  SvarSlet
 14. Hvor er du dog flittig - og hvor bliver der flot i din have med nye planter og nymalede havemøbler :o) Tillykke med dine nye roser. Glæder mig til at se dit færdige højbed.

  SvarSlet
 15. Du er da kommet langt og det hele ser så godt ud. Tillykke med dronningerne, det bliver et helt show, når de blomstrer til sommer :) Jeg er også spændt på at følge taksene, dem har jeg ikke så stor kendskab til.

  SvarSlet
 16. Det bliver susende flot, når du får plantet dine Queen of Sweden i det nye højbed. Jeg har flottet mig med blot en enkelt af disse fra Bilka, og jeg glæder mig vildt til at se den blomstre. Den står i et lille højbed i køkkenhaven sammen med rosa stjerneskærm. Der skal jo også være noget pænt at kigge på udover alle de kommende grøntsager.
  Håber på havevejr i eftermiddag. Dagen er da startet lidt skod-agtig ;)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...