søndag den 29. april 2012

Mini-blogtræf i Lyngby


Det har været en skøn formiddag i helt formidabelt selskab med alle disse dejlige bloggere (Staudecafeen, Cuntryliv, Bag havelågen, Mit lille gods, Evigglade, Den helbredende have, Lavendelpigen, Kreakrampen, Fru Leger og Min grønne verden - der ud over fik jeg også hilst på Nette samt et par andre, der ikke blogger selv, men læser med og kommenterer. Hvis jeg har glemt nogen, må I lige bære over med mig). Vejret kunne heller ikke have været meget bedre, og udvalget af planter viste sig at være ALT for fristende - så kan man vel næsten ikke forlange mere :-)

Denne gudeskønne lille blodurt f.eks. - sådan en kan
man da ikke bare gå forbi uden at købe den, vel?

Eller denne lille fyldte anemone?

Eller hvad med den her?

Og dem her? 


På forhånd havde jeg spurgt Anne Gine (Staudecafeen), om hun ville tage en floks 'Sherbet Blend' og en valmue 'Pattys Plum' med (og floksen fik jeg endda forærende - tak Anne Gine :-))

Det var faktisk ikke min idé at tage til plantemarkedet i Lyngby. Jette (Mit lille gods) havde været så utrolig sød at tilbyde mig nogle hosta fra hendes have, og da vi så skulle finde en dag, så kunne hun huske noget om, at der vist var plantemarked. Før vi havde set os om, havde vi lavet en aftale om at tage afsted sammen og bagefter ville hun køre mig hjem med alle de fine hosta, hun havde med i bagagerummet.


Her får vi lige en kop kaffe efter at have tømt bilen


Der var bl.a. 3 forskellige slags hosta, som nu er kommet i jorden - midlertidigt i det nye bed, jeg er igang med, men sener er det planen, at de skal flytte om i det bed, jeg vil lave bag blommetræet.


Hun havde også taget nogle lysegule iris, et par bregner, klokkeranker og lathyrus med :-)


Nu vil jeg sætte mig ud og nyde synet alle mine skønne nyanskaffelser. 1000 tak til alle jer skønne bloggere, der har været med til at gøre det til en helt utrolig hyggelig dag. Og en helt særlig tak til Jette - det har været en stor fornøjelse at møde dig :-) 

23 kommentarer:

 1. Hyggeligt med mini blog møde i solskin, med en masser af havesnak og en masse skønne planter, man kan jo næsten blive lidt misundelig herover i det vestjyske ,o) Sikke nogle fine plante køb og gaver du har fået anskaffet dig ;o)

  SvarSlet
 2. Hej igen Signe.jeg siger også tak for en super god dag.og tak for planterne jeg fik af dig.det var rigtigt dejligt at få hilst på alle de søde bloggere.
  Nu ser jeg frem til at møde en del af jer hos Lisbeth på Samsø.
  knus Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
 3. Du har haft det hyggeligt med alle de dejlige bloggere, og især med min søster Jette. Ja, jeg håber at kunne være med ovre hos Lisbeth på Samsø. Her har vejret ikke været det bedste, ingen sol og koldt og blæsende. Men der skulle komme nogle gode dage med sol nu.
  Gitte

  SvarSlet
 4. Ja, hvor det ser hyggeligt ud - og lige i min baghave nærmest. Desværre kunne jeg ikke komme, så jeg må kigge misundeligt på de dejlige planter I fik med hjem. Skønt at mødes med ligesindede plantemennesker.

  SvarSlet
 5. Ajjj, jeg ærgrer mig gul og grøn! Men jeg har pandehulebetændelse og har brugt hele dagen på at skrubbe alger af 2x2 meter og så en lang pause. Jeg magtede ikke at stable mig op og gøre mig præsentabel - men jeg kan se at det skulle jeg have gjort. Det ser super hyggeligt ud, og sikke et fremmøde af folk hvis blogs jeg "stalker" ivrigt. Den der Blodurt bliver jeg nødt til at sætte mig ind i kan jeg godt se - hvor er den smuk!!

  VH Taghaven (der hedder Bettina i det virkelige liv).

  SvarSlet
 6. Det ser enormt hyggeligt ud, både "træffet" og det pænt store omfang af anskaffelserne ;-)
  Lidt misundelig på den gode måde :-)

  SvarSlet
 7. Hej Signe
  Hvor er det skønt, at planteelskere hjælper hinanden med at dele ud af det, man får i overskud. Alt skal jo ind imellem trimmes eller deles og hellere gøre andre glade end at smider plantestumper ud.

  Kærlige tanker fra Bibi fra Almind

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare ud som et fantastisk møde!!! Sikke mange skønne planter(læs: kvinder og planter)- Der gad jeg da godt ha` været med... men desværre lidt langt fra Sydfyn.

  SvarSlet
 9. Hej Signe.
  Tak for idag, det var et super godt initiativ fra din sid at vi skulle mødes... og meget hyggeligt at se alle IRL. Og det skønne gruppebilled, med en masse skønne have kvinder. Dejlig dag... Knuz fra Pernille

  SvarSlet
 10. Hej Signe. Nej hvor lyder det til at være en hyggelig dag. Og sikke mange fine ting, du har fået med hjem. Hvor er det dejligt at læse, at havebloggere er sådan nogle søde mennesker. Der er lidt specielt over det og jeg glæder mig rigtig meget til når jeg kan være med på Samsø!

  SvarSlet
 11. Åhh gid jeg kunne sige i lige måde.
  Men jeg havde desværre ikke tid til at komme :(
  Jeg kunne dog se at der var rigtig mange besøgende da jeg kørte forbi :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 12. Hej Signe. Jeg er meget ked af at jeg ikke fik tid til at hilse på dig idag. Det var helt umuligt - folk var fuldstændig vilde og jeg har aldrig solgt så meget på det plantemarked som idag - selvom mit udvalg idag var stærkt begrænset. Jeg håber jeg en dag kan gøre det godt igen og jeg har mere tid. Som jeg snakkede med Eva om er I altid velkomme til at ringe og aftale et besøg på stedet her - vi skal bare noget længere hen før det er rigtig sjovt at se på stauder. Dejligt at I bloggere havde en fin dag. Kærligst Marianne (Staudebedet)

  SvarSlet
 13. Hvor ser det hyggeligt ud og sikke et fremmøde - ærger mig sådan over at jeg ikke kunne.

  SvarSlet
 14. Det ser rigtig hyggeligt ud og sikken en masse skønne planter, du har købt og fået forærende. Dejligt. Jeg glæder mig til at se mange af jer herovre hos mig.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 15. Det var et fint marked du fik lokket mig på, hvilket dine foto af indkøb så fint viser! Nu ærgrer jeg mig kun over, at jeg ikke købte mange flere planter...
  Du var ret nem at kende fra dit profilbillede, så jeg måtte selvfølgelig lige sige HEJ.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 16. Hej Signe
  Jeg kiggede også på den lille fyldte anemone men købte den desværre ikke, når jeg ser dit FLOTTE billede fortryder jeg helt at jeg ikke havde den med hjem i kurven. Men, så er der noget at gå efter næste forår !
  God ide at mødes på markedet til efteråret.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 17. Selv tak for en hyggelig formiddag i Lyngby - og sikke vi fik shoppet igennem allesammen. Jeg håber vi kan mødes igen til efteråret.

  SvarSlet
 18. Det ser rigtigt hyggeligt ud - I ser så glade ud allesammen og du er sikkert ikke den eneste, der har power-shoppet i planter. Skønt :)

  Hvor er der blevet fint på din gårdsplads og nu så også indviet med gæstekaffe :)

  oh... dit blommetræ - hvor smukt.

  SvarSlet
 19. Superhyggelig dag. Kunne sagtens have brugt lidt flere timer derude. Det blev dog lige lovligt blæsende til sidst. Men de fine ting vi alle fik med hjem - oveni det gode selskab. ;) Det kunne vist ikke gøres meget bedre!

  Knus
  Eva

  SvarSlet
 20. Hvor ser det hyggeligt ud, at så mange havebloggere har mødtes :-))

  Tillykke med alle dine fine nye planter :-)
  Glæder mig vildt til, at få tid til planteindkøb igen ;-)

  SvarSlet
 21. Du var som en af de få på plantemarkedet, som bar navneskilt og ville gerne have haft hilst på dig, og rost dig for dine altid super flotte billeder. Du var imidlertid optaget af en samtale, som jeg ikke ville afbryde. Håber at få hilst på dig ved en anden lejlighed, hvor du også bærer navneskilt.
  Flot udbytte du fik med hjem fra plantemarked.
  Hilsen Vibeke

  SvarSlet
 22. Ja tak for i går søde Signe, det var hyggeligt at hilse på dig igen og vi ses jo lige om lidt igen, når vi skal "blomstre" videre på Samsø :-)
  Kh Lone

  SvarSlet
 23. Kære Signe
  Selv tusind tak for igår - det var så hyggeligt at vi var så mange der stødte på hinanden - (og rigtig fint gruppebillede). Det var et super godt plantemarked og jeg var glad for at jeg endelig kom ud af fjerene og afsted, har tænkt på det i mange år. Det er fine sager du har købt, rigtige specialiteter. Jeg købte også den dobbelte blodurt, men den havde tabt blomsten da jeg nåede hjem - så kan jeg lære at tage en ordentlig kurv med næste gang:o) Knus

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...