mandag den 2. maj 2011

Mit lille bed ved havelågen

Jeg synes lige, jeg ville vise mit lille bed ved havelågen, som jeg lavede sent sidste efterår, med hvad jeg nu tilfældigvis havde af blomsterløg og hjemmelavede overskudsplanter - og så er der kommet lidt stedmoderblomster til her i foråret. Det er ikke stor havekunst, og det skal helt sikkert forbedres hen ad vejen, men jeg bliver bare så glad, hvergang jeg går ind og ud af lågen - og duften af hyacinterne er helt fantastisk lige nu. 

Og det, jeg næsten synes er mest fascinerende, er, hvor enkelt det i virkeligheden er at forvandle et stykke kedelig græsplæne til noget man bliver så meget mere glad for - også selvom det i virkeligheden bare er noget, man får kastet lidt tilfældigt sammen en eftermiddag i november. Det er da fantastisk :-)
6 kommentarer:

 1. Du er da lykkedes godt med at kaste et bed sammen sådan helt tilfældigt. Der er en fin farveharmoni.

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig med Lene, ville også skrive noget om farvesammensætningen, for det spiller altså bare.. Læste lige dit indlæg om det farverige tulipan-bed, det ser virkelig dejligt ud. Jeg er bestemt ikke glad for at mikse farverne i bedene, men om foråret, og specielt med tulipaner, er det da herligt!

  SvarSlet
 3. Tak Lene :-)
  Indtil videre, synes jeg også, det går ok med farveharmonien, men så vidt jeg husker fik jeg også sat purpursolhat, rosa rølliker nogle geranier, jeg ikke kender farven på endnu, og vist også smalbladet klokke i blå eller var det hvid? Nu må jeg se, hvordan det udvikler sig, og så må jeg jo flytte lidt rundt på planterne hen ad vejen, hvis de ikke kan enes :-)
  Men uanset hvad, så glæder jeg mig bare sådan over, at jeg lige nåede at få lavet det lille bed i efteråret :-)

  SvarSlet
 4. Tak Anette :-)
  Jeg må indrømme, at det kulørte tulipanbed faktisk har givet mig lidt blod på tanden i forhold til at få flere og mere blandede farver ind i haven. Hvis det ikke kommer til at fungere, kan jeg jo heldigvis bare lave det om igen ;-)

  SvarSlet
 5. Super flot - kan næsten dufte dine hyacinter:)
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 6. Det er et vældigt sødt bed du har der :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...