søndag den 8. maj 2011

Højbed, småplanter og hegn

Højbedene blev bygget færdig til weekenden, men jeg har (som forudset) ikke helt jord nok til at fylde dem, og kan først komme til at hente mere i næste weekend, hvor jeg kan låne en bil. Så jeg må ruste mig med tålmodighed en uge endnu (suk!).


Det gælder også jordbærne, der pænt må vente i krukken.


Til gengæld har jeg fået priklet og omplantet en del, så nu kan småplanterne klare sig lidt endnu.


Dagens projekt bliver at få fjerne det gamle og meget uskønne hegn ved gårdspladsen ind til naboen. Det skulle efter sigende være over 20 år gammelt (alligevel utroligt, det har kunnet holde så længe). På naboens side står en hæk, der er en blanding af liguster og tjørn og indviklet i en lidt for livskraftig humle. Hækken vil sikkert se noget bar ud på min side, når hegnet kommer væk, men jeg håber, den hurtigt vokser til. Og uanset hvad, så regner jeg med, at det i hvert fald bliver kønnere end det gamle hegn :-)


3 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle superflotte højbede, jeg kan godt forstå du er utålmodig, men tålmodighed er godt nok en af de ting vi må lære at ruste os med, som haveejere. Der er jo hele tiden noget nyt vi venter på, og hurra for det! ;o)

  Jeg kan også godt forstå at du glæder dig til at få det gamle hegn væk. De kan have deres berettigelse og holder faktisk utroligt længe, men med al den hæk er dets formål vel væk.

  Iøvrigt er du selvfølgelig opmærsom på at få vandet jorden godt, inden du henter næste læs. Det er forbavsende hvor meget det synker sammen og bare for at du ikke skal køre igen...!! ;o) Rigtig god arbejdslyst :o)

  SvarSlet
 2. Alt er kønnere end den slags hegn, så heads up på at fjerne det!

  SvarSlet
 3. Tak Fru Friis, jeg er også blevet rigtig godt tilfreds med højbedene - men vil så forfærdelig gerne snart have noget grønt i dem. Og jeg synes allerede, jeg har været meget tålmodig ;-)
  Og jeg har i øvrigt husket at vande, men de fik lige lidt ekstra, efter jeg læste din kommentar - bare for en sikkerheds skyld ;-)

  Hej Line. Ja det er meget lidt kønt, så jeg vil gå ud og kæmpe videre, for væk skal det :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...