mandag den 30. maj 2011

Krøllet klematis

Den ene af mine klematisser ved hoveddøren er sprunget ud, med denne noget krøllede blomst. Der er formentlig det våde vejr, der har sat sine spor, men der er mange flere blomster på vej, og jeg har en klar forventning om, at de efterfølgende bliver knapt så krøllede :-)


Jeg kunne ikke helt huske, hvilke klematisser, det var, jeg havde plantet. Jeg mente, det var en 'Ville de Lyon' og en 'Pink Fantasy', men den her ligner ikke rigtig nogen af dem. Er der nogen, der kender navnet?

Ha' en dejlig dag!

4 kommentarer:

 1. Det er sjovt som naturen finder på spøjse "ting" som ex. krøllede blade eller løv, i en anden kulør en forventet - naturen er forunderlig :-)

  Desværre kan jeg ikke hjælpe med navnet!

  SvarSlet
 2. Jeg vil give dig ret i at den ser mærkelig ud.
  Begge de Clematis du nævner er gruppe 3 Clematis. Har du haft dem klippet helt ned hér i foråret?
  Jeg spørger fordi jeg et år ikke klippede min Ville De Lyon ned, og da blomstrede den også ved denne tid med sådan en lille krave indeni blomsten. Farven har jeg dog ingen forklaring på.

  SvarSlet
 3. Uanset clematisens navn, så er den da skøn :) (og den kommer vel alligevel ikke, når man kalder, så er navnet vigtigt?)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg synes absolut også den har sin charme - også med krøller. Jeg er spændt på at se, hvordan den udvikler sig :-)

  Og selvom navnet måske ikke er så vigtigt, kunne det da være meget rart at vide, også hvis andre spørger til den. Så hvis nu der er en af jer andre havenørde her i blog-land, der lige tænker "jamen, det er da en ...", må I endelig sige til :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...