mandag den 25. april 2011

Velkommen-blomster og frø til køkkenhaven


Jeg har været en tur forbi planteskolen. Jeg ville så gerne have et eller andet kønt, jeg kunne sætte i krukken lige ved hoveddøren - nogle dejlige "velkommen"-blomster. Jeg ved, det er småfarligt at slippe mig løs sådan et sted, derfor tog jeg turen på cykel og med et loft på 100 kr - så var det vel begrænset, hvor galt det kunne gå. Det blev så en lille smule dyere, men der blev også købt lidt frø til køkkenhaven/højbedene og en klematis på tilbud - for hvem kan stå for det :-)

Nu er mine "velkommen"-blomster plantet i krukken: forskellige margueritter og en enkelt forglemmigej. Er de ikke fine?Og til højbedene blev det til: spinat, gulerod miks, ærter, og pluksalat - gulerødderne er jeg ret spændt på :-)
9 kommentarer:

 1. Jo dine nyindkøbte blomster har nogle dejlige farver.

  Jeg ville ønske, at jeg kunne klare mine planteskolebesøg for omkring hundred kroner, men det har jeg vist aldrig præsteret ;-)

  SvarSlet
 2. Smukke velkomstblomster du har købt.
  Jeg siger nok det samme som Vivik.

  Jeg har planlagt at tage til Plantorama og Bilka i morgen, og der står mange Dr. Ingrid +
  spanske margueritter m.m. på min seddel- så Signe det bliver nok lidt dyre.
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 3. Uhh, jeg ville skam også gerne købe en masse skønne blomster og planter - jeg kan blive helt misundelig.

  Men jeg har brugt alle mine penge på at få råd til mit lille hus og min have. Det har jeg ikke fortrudt et eneste øjeblik, men det giver lidt udfordringer i budgettet :-)

  SvarSlet
 4. En nydelig fargepalett å ønske sine gjester velkommen med. Og den gulrotmiksen ser spennende ut. Ha en fin uke!

  SvarSlet
 5. Det er en skøn velkomst man får ved din hoveddør og den lyserøde forglemmigej er jo leveringsdygtig i masser af frø til din have:))
  Der er ikke noget som at se det spire i egen have så det er godt du nyder din have, man kan komme langt med 1 staude som kan deles i 2-3 stk. allerede til august, eller som kan stiklingeformeres.

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres søde kommentarer.

  @Lisbeth: Jeg havde også en lumsk bagtanke om at høste forglemmigej-frø. De spanske margueritter havde jeg tænkt mig at overvintre indendørs og lave en masse stiklinger af, så jeg kan være selvforsynende til næste sommer. Derfor gjorde jeg mig også stor umage med at vælge dem, med de fineste farvetegninger - og fik en undskyldning for at sprænge budgettet en smule :-)

  Jeg håber, I alle får en rigtig dejlig uge!

  SvarSlet
 7. Fine velkomstblomster :-)

  Det var sandelig et mådeholdent budget. Der kan jeg vist lære noget.

  SvarSlet
 8. Jeg synes du er sej Signe :-) Du har truffet et valg og prioriteret at få dit hus og din have nu. Resten skal nok komme hen af vejen, med den indstilling du har.

  SvarSlet
 9. En så vacker plantering, väldigt fin färgkombination!

  /Annika

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...