fredag den 29. april 2011

Tulipaner i eftermiddagssol


Jeg synes også lige, jeg ville vise, hvordan mit kulørte tulipanbed tager sig ud her i eftermiddagssolen. Der er godt nok knald på, når det folder sig ud. Det er da lidt svært ikke at blive glad af alle de farver :-)


10 kommentarer:

 1. Glade farver. Dem fra i morges fra nu rigtig gode :-)

  SvarSlet
 2. Hej Ina
  Jeg kan også godt lide dem fra i morges. Men jeg synes, det er lidt sjovt, så stor forskel det gør, hvilket tidspunkt det er på dagen. Det er jo næsten nogle helt andre blomster :-)
  Og i aftensolen, hvor de havde lukket sig igen for natten, så de stort set ud som i morges.

  SvarSlet
 3. Flotte billeder - sjovt at se den forskel sollyset gør:)
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 4. Det ser da helt fantastisk ud - jeg kommer til at tænke på udtrykket "Kenzo-farver" som Birgit Reimer bruger i bogen "STAUDER - 32 opskrifter på de smukkeste bede". Hun har websiden mathildestien.dk. Når jeg ser dine billeder her, så bliver jeg lidt frustreret over at rådyrene ville spise det meste i min have - men så må jeg jo nyde tulipaner i andre haver og på bloggene :o)
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 5. @Hanne Bente: Tak, ja, det er lidt sjovt :-)

  @Berit: Den bog røg da fluks på ønskelisten. Forstår til fulde dine tulipan-frustrationer. Jeg ville være rigtig ked af at skulle undvære mine - men deler dem med glæde her på bloggen :-)

  SvarSlet
 6. Wow!

  Jeg elsker tulipaner! :)

  SvarSlet
 7. Virkelig smukke tulipaner! Jeg synes et bed med forskellige farver er langt smukkere end et ensfarvet bed. Ensfarvede bede er mere et smukt øjebliks benovelse, man kan ikke sidde i timevis og blive betaget over forskellige farvekombinationer, som man kan med disse tulipaner.
  God søndag
  mvh Pia
  www.findinspiration.dk

  SvarSlet
 8. Tak for jeres kommentarer :-)
  En ting, jeg har lært af dette kulørte tulipanbed (som opstod ved en tilfældighed, fordi løgene var ekstremt billige) er, at jeg skal have nogle flere farver i min have, end jeg i første omgang havde forestillet mig. De bidrager med så meget godt humør :-)

  SvarSlet
 9. Hold da kæft hvor er det bare flot når du blander farverne på denne måde! Fantastisk! Også flot fotograferet!

  SvarSlet
 10. Tak Ingrid. Jeg føler mig stadig lidt usikker ud i det kulørte - så al bekræftelse labber jeg i mig :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...