torsdag den 21. april 2011

1. måned i haveblogland


I dag er det en måned siden, jeg begyndte min haveblogkarriere. Hvilken skøn idé, det var, og sikke meget, der er sket.

Da jeg startede, havde jeg ikke et eneste billede, for jeg havde lige mistet min computer med bl.a. alle mine billede fra det første år i mit hus og min have. Vildt ærgeligt. Men jeg skal love for, at der er kommet billeder til siden.

Jeg havde egentlig ikke gjort mig så mange overvejelser om det at blogge. Som udgangspunkt var det bare for min egen skyld, og for at have et tyverisikret sted, jeg kunne lægge mine billeder, noter, tanker og overvejelser om haven og huset. Hvis nogen havde lyst til at kigge med, ville det da være hyggeligt, men det indgik ikke så meget i overvejleserne.

Det er kommet helt bag på mig, at så mange har haft lyst til at kigge ind og følge med. Der har været over 2.000 besøg på bloggen, der er skrevet 91 kommentarer til de 36 indlæg, og der er nu 17 faste læsere. Wauw! Det er muligt, det ikke imponerer mere garvede bloggere, men jeg synes, det er helt vildt!

Og så er det utrolig hyggeligt. Både med alle kommentarerne, men også at følge med i og kommenterer på, hvad der rør sig hos andre havebloggere. Masser af havenørderi, inspiration og gode ideer. Denne mere sociale dimension, havde jeg slet ikke forudset - og den er jo næsten, det bedste ved det hele.

Så, hvor er det fedt at være blevet haveblogger :-)

Og en stor tak til alle jer andre havenørder, der kigger forbi og hilser på - det har gjort min 1. måned i haveblogland til en rigtig dejlig oplevelse!

5 kommentarer:

 1. Tillykke med din første måned :-)

  Ja, det er et fedt univers, som giver en masse dejlig og spændende haveinspiration :-)

  Held og lykke med dit viderer liv på bloggen :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med den første måned. Jeg giver dig fuldstændig ret i at det allerbedste ved at blogge er at møde og udveksle erfaringer og glæder ved den samme interesse. Det værste er at dette er en tidsrøver og jeg når ikke altid at få kommenteret alle de steder jeg gerne vil:0)

  SvarSlet
 3. Tak :-)

  Ja, det er fedt - og en tidsrøver (men en rigtig hyggelig en af slagsen)

  SvarSlet
 4. Tillykke med din 1. måned som blogger.
  Jeg er en af dine faste læser - men er selv ny her- har kun haft min blog i 14 dage.
  God påske
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 5. Hej Hanne Bente
  Tak - og tillykke med dine første 14 dage :-)
  Håber også du har en god påske.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...