fredag den 29. april 2011

Tulipaner i morgensol


Sidste efterår - eller det var faktisk næsten blevet vinter, for den første sne var begyndt at falde - kom jeg på en indkøbstur gennem Bilka til de sørgelige rester, af det, der engang var bugnende hylder med tulipanløg, påskeliljer osv. Nu skulle hylderne tilsyneladende bare tømmes, så alt var sat med til 2 kr. Jeg fyldte derfor kurven med alt jeg kunne have og lidt til. Dels hvad der var af mindre poser (med ca. 10 løg i hver) af tulipaner i lyserød, lilla og hvid, og så kunne jeg heller ikke rigtig stå for de store poser med 40 tulipaner i blandede farver. De var lidt mere kulørte, end hvad jeg egentlig sytes passede til min have, men til 2 kr. - så kunne jeg jo fylde ud langs hele hækken. Derefter var det bare hjem i haven og igang i snevejret inden jorden blev for frossen.

Og her er så resultatet - badet i morgensol. Tænk, at jeg næsten var ved at vælge dem fra, fordi de var for kulørte :-)

3 kommentarer:

 1. Smukke tulipaner - "lidt" kulør i haven er da dejligt:)
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 2. Uh, det ser godt ud - jeg er jo til farver - gerne blandet sammen - så dette er et drømmesyn for mig ;-) Og flot i morgenlyset.

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig godt ud, der i morgenlyset. Det er lige før jeg kunne have valgt at lave et farverigt tulipanbed, når løgene kunne fås til den pris - det var jo næsten foræring :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...