torsdag den 21. april 2011

Balkan-anemoner i modlys

I går tog jeg billeder af nogle af mine balkananemoner - et par af dem i modlys. Jeg blev ret positivt overrasket over, hvordan det kom til at se ud, så nu har jeg været ude med kameraet igen. Er der ikke næsten noget eventyragtigt over dem?


Til sammmnenligning er her er par billeder af de samme balkananemoner, uden modlys - nogle i sol og andre, hvor jeg har skygget for dem. Lidt sjovt så stor forskel, det gør :-)4 kommentarer:

 1. Meget smukke anemonebilleder - Balkan anemoner er mine forårsfavoritter:0)

  SvarSlet
 2. Tak :-)

  Jeg synes også de er rigtig søde - hele min fars ulugede forhave bugner af dem i disse dage. Det ser ret fortryllende ud.

  På nærbilleder kan de dog godt virke lidt for massive og plastik-agtige, men det går helt af dem i modlys.

  Jeg sætter også stor pris på dem - det er en rigtig fin lille forårsblomst.

  SvarSlet
 3. Dejligt at du sådan eksperimentere, for dine første billeder af anemonerne var jo fine nok, men disse gør bare så meget mere.

  Kald mig puritansk, men jeg er nok mere til vores hvide vilde anemone, for balkan anenomen har jeg før næsten haft for mange af, men bliver nu lidt trist tilmode over at jeg måske ikke fik noget af den med da vi flyttede.

  Det med plastik agtigt, så er der utrolig mange blomster som hvis man f.eks. skulle male dem ville virke uægte, men naturen er bare utrolig og nydes nok bedst i jord niveau.

  SvarSlet
 4. Hej Karen

  Jeg kan da godt forstå, du fortryder, at du ikke fik nogle af dine balkananemoner med :-( Jeg synes, de er utrolig søde - det er bare på billeder, de nogle gange kan komme til at se lidt kunstige ud. Og så er jeg i øvrigt også helt pjattet med de vilde hvide anemoner. Dem ville jeg også gerne have en masse af i min have - gerne i tusindvis :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...