tirsdag den 5. april 2011

Blæsende, råkold og regnvåd tirsdag

Æv, jeg var lige ved at vænne mig til blå himmel og lune temperaturer, men vejret i dag har ikke rigtig indbudt til at gå i haven. Desværre er jeg løbet tør for tørt brænde, så det indbyder heller ikke rigtig til at være indendørs. Jeg gik derfor ud for at købe nogle briketter, men der var desværre udsolgt. Nu vil jeg gå en tur rundt til naboerne og høre, og der er en, der kan undvære lidt, så jeg kan få varmen igen.

Jeg nåede dog lige ud og luge et par af bedene, men så kom der selvfølgelig mere regn, og så var der ikke meget sjov ved det.

Der var dog et enkelt lyspunkt. Sidste forår såede jeg forskellige geranier/storkenæb. De blev plantet ud i det sene forår, og havde hele sommeren og efteråret til at vokse sig større. Men de blev bare ikke meget større end 5-6 små blade. Jeg var derfor lidt urolig for, om de ville klare vinteren - men se her, hvad jeg fik øje på, mens jeg lugede:


Så kom smilet alligevel frem :-)

4 kommentarer:

 1. Det er så dejligt livsbekræftende både at se det gro men sørme også at se resultatet af ens anstrengelser :-)

  Håber du fandt lidt brænde, så du kan holde varmen,

  SvarSlet
 2. Ja, det er helt fantastisk!

  Er lige komme tilbage fra naboen med favnen fuld af brænde, så nu bliver her snart lunt igen. Dejligt at høre brændeovnens knitren - sød musik i mine kolde øre.

  Og om nogle dage skulle der gerne ankomme en hel palle med tørt asketræ - nøhj, det bliver rart :-)

  SvarSlet
 3. Det er rigtigt sjovt at så egne Geranier. Ude i jorden overlever de næsten hvad som helst, bort set fra udtørring :O)

  Iøvrigt en blog og en livsstil lige efter mit hovede - så du kom også på min liste ;O)

  SvarSlet
 4. Hej Susanne

  Det er godt at høre :-)

  Jeg såede 4-5 forskellige geranier sidste forår, og har ikke helt styr på, om alle har klaret vinteren - men det lyder da lovende, at de kan overleve det meste.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...