lørdag den 21. juli 2012

SommeraftensolDet har været en helt fantastisk solskinssommerdag, der nu er mundet ud i en helt fantastisk solskinssommeraften. Lige nu sidder jeg i haven og nyder de sidste stråler i fulde drag med et glas kold rosé. Utroligt, hvad solskin (og et glas vin) kan gøre for ens humør :-)


Jeg håber I andre også har nydt dagen!

5 kommentarer:

 1. Det har været en skøn dag. Jeg har også fået en masse fra hånden i haven i dag.Jeg er langt bag efter p.g.a.en operation for snart fire uger siden, så det er skønt at kunne noget igen.
  Vejret ser også ud til at være på den gode side nu, så det kan næsten ikke være bedre :-)
  Teen trækker, så den vil jeg nyde om lidt. Fik vin til maden, så jeg har nok bedre af te nu ;-)

  Hilsen Ina

  SvarSlet
 2. Yndige sammensætninger du har på billederne.
  VH Nina

  SvarSlet
 3. Smukke billeder, og ja vi har nydt dagen mellem to kraftige byger. Så snart det var drevet over, var det skønt vejr igen. Desværre begyndte det at blæse igen, så det blev kun til sneglejagt her.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Nydelige Bilder fra hagen - ett glass rosé hørtest deilig ut og litt sol hadde heller ikke vært å forakte- her er det desverre fortsatt regn og vind...
  Ønsker deg en fin søndag.
  Mvh Monica

  SvarSlet
 5. Jeg har også nydt solskins-lørdagen med næsen i blomsterhøjde. Er vågnet i dag med lidt ømme muskler, for jeg er ude af træning efter 3 uger væk fra haven. Der var som forventet mange "ååh see der" oplevelser med blomsterne i haven.
  God søndag :o)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...