onsdag den 11. juli 2012

Onsdags blues


Der er så mange skønne blå blomster i haven lige nu, så her kommer en lille kavalkade. Indenfor havelågen er det storkenæben Jolly Bee, der nærmest er ved at presse den lille blå klokke ud gennem stakittet.


Min Agapanthus som jeg fik sidste forår blomstrer nu for første gang - med en enkelt blomst. Det er vist en plante for de tålmodige (specielt, når man tager med i betragtning, at den skal overvintres frostfrit). Så jeg tror, jeg nøjes med denne ene, og håber den med årene bliver lidt mere gavmild med de smukke blomster :-)


Her er det floksen Blue Paradise - ærgeligt, man ikke kan dufte den gennem skærmen, for den er helt eventyrlig. Den står lige ved min hoveddørstrappe, hvor jeg ofte sidder og indtager min kaffe. Uhmmm :-)Den sommerhimmelblå ridderspore Cliveden Beauty


Storkenæb Mrs. Kendall ClarkKornblomster og lavendelSmalbladet klokke og ærteblomster


Og masser af selvsåede dusksalvie. Jeg havde faktisk ærgret mig lidt over, at jeg ikke havde fået sået nogen i år, men de fandt heldigis selv ud af det, så nu er der igen rigelige mængder af dem i det dråbeformede bed :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

11 kommentarer:

 1. Sikke en frodighed du kom hjem til det er da vidunderligt. Jeg synes altid det er sjovt at se haven efter at have været på ferie - det er så anderledes.
  Uha de jordbær i forrige indlæg får tænderne til at løbe i vand:o)
  Hvor er du heldig at dusksalvie ville selvså sig så flot.
  jamen de er skønne alle de blå du har:)
  Ha selv en dejlig dag - du har nok rigeligt at samle op på efter hjemkomsten?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja, der sker godt nok meget i haven på sådan et par uger :-)
   Lige nu er der flere jordbær end jeg kan nå at spise - og de er helt vild gode. Jeg havde faktsik overvejet, om jeg skulle udvide til et helt højbed (lige nu har jeg jordbær i haldelen af bedet), men der er vist rigeligt til mit forbrug, som det er nu :-)

   Slet
 2. Lækre billeder. Dusksalvien har jeg også i lilla og pink, og de er alle selvsåede, og der er MANGE :-) Heldigvis.

  Storkenæbben på billedet er dog ikke Mrs Kendall Clark....

  Kh. marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marlene
   Jeg har også tænkt på, om jeg skulle have indført den lyserøde dusksalvie - specielt hvis de er så nemme at få til at komme igen. Og det er jo længe, man har glæde af dem - jeg mener de stod til frosten kom sidste år :-)
   Og tak for tippet med storkenæben. Jeg synes også selv, at den havde færre lyse årer i blomsten end den ande Mrs. Kendall Clark, jeg har, men tænkte at det bare var en variation. Jeg må vist bare konstatere, at det er en anden Pratense af en slags, måske en Meadow Cranesbill - men sød er den under alle omstændigheder :-)

   Slet
 3. Ej!! Rigtig flot og sød onsdags blues. Vil du samle frø fra din ridderspor? Hvis ja den jeg gerne bytte til noget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Jeg vil gerne forsøge, om jeg kan få høstet lidt frø af den, når den tid kommer, og i så fald bytter jeg gerne :-)

   Slet
 4. Så blått og flott , den himmel blå riddersporen er helt nydelig.
  God kveld , Marit.

  SvarSlet
 5. Hej Signe. Velkommen hjem. Hvor er det vokset det hele i din have, der er noget at tage fat på! Blomsterne er skønne og så blomsterrige og frodige de er, så har de vist klaret sig godt, selvom du ikke har været hjemme. Det må være dejligt at komme hjem og se!

  SvarSlet
 6. Velkommen tilbage. Og din have ser jo frodig ud, du kan nok holde dig beskæftiget lidt. Dejlige blå blomster, du viser frem.

  SvarSlet
 7. Så måna vackra blå blommor! Jag gillade särskilt den sista - vacker blå färg och tydlig ådring i bladen.

  SvarSlet
 8. sikken blomster-tour.... de ser dæl'me godt ud :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...