mandag den 23. juli 2012

Digitalis med dødningehoveder


Mens jeg var igang med at ordne lidt i stuen, kom jeg til at kaste et blik ud på haven gennem den åbne terrassedør. Her blev mit blik straks fanget ind af en digitalis, der stod og blomstrede i bedet bag æbletræet. Den blev ramt af aftensolens sidste stråler, der på forunderlig vis havde fundet vej gennem hækken. Resten af bedet lå i skygge, hvilket nærmest fik digitalisen til at se ud som om den lyste. Jeg blev så betaget af det smukke syn, at jeg straks greb mit kamera, og skyndte mig ud for at forevige det.

Og så var det, jeg opdagede, at solen havde lavet små skygger på hvert eneste af de fine lyserøde rør - og de lignede næsten dødningehoveder!!! Uha, det er da godt, jeg ikke er overtroisk, men jeg synes nu alligevel, jeg kunne fornemme gåsehuden - måske skyldtes det bare, at solen var ved at forsvinde og temperaturerne på vej ned.  Det kan selvfølgelig være, at der her bare er tale om det sidste nye forbrugertiltag i forholdt til mærkning af giftige planter. Spændende at se, om der også er dødningehoveder på min stormhat, når den engang springer ud ;-)

(Flere billede af skyggerne - tilføjet senere)

Nå. men når jeg nu ser nærmere efter, så ligner det måske i virkeligheden også mere en tegneseriekat end et dødningehoved - eller hvad synes du? Det er sjovere med dødningehovedet, ik? :-)

13 kommentarer:

 1. Fedt fanget !
  Sådan har jeg aldrig set en digitalis før...

  SvarSlet
 2. Ja det var fantastisk med de billeder, det har jeg heller aldrig bemærket. Lige straks kunne jeg ikke se, hvad du mente.
  Jeg foretrækker en tegneseriekat, den er ikke så uhyggelig :o)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 3. Så flott! Ja tenk du om de har begynt å merke blomstene...hi hi!
  Fantastisk flotte Bilder!
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
  Mvh Monica

  SvarSlet
 4. Det kanske är en död katt-skalle? :)

  SvarSlet
 5. Fantasien er da i orden her... flot fanget med cameraet - det er da selvfølgelig dødningehoveder...

  SvarSlet
 6. Jeg synes nu mere de ligner Pippis fregner. Jeg har dem også og det var, hvad jeg fortalte mine små børnebørn, at det var!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Den er sød den med Pippis fregner :-)
   Men det var nu ikke prikkerne inde i blomsterne jeg mente, men skyggen udenpå. Jer har tilføjet en lille collage, så det nu er blevet lidt tydeligere :-)

   Slet
  2. Det er nok min fantasi.....men jeg synes nu mere, det ligner en sommerfugl, der sidder på indersiden af blomsten!

   Slet
 7. Godt set, men ligesom Lisbeth foretrækker jeg nu at se kattehoveder, selvom jeg ikke er overtroisk - eller næsten ikke :o))

  SvarSlet
 8. Virkelig fine billeder du fik der ogrigtig godt set.. Det er da dødningshoveder :0).

  SvarSlet
 9. Godt fanget og skøn historie :-) Jeg tror også, at jeg mest af alt kan se et kattehoved eller måske en sommerfugl, som har søgt ly for natten?

  SvarSlet
 10. Fantatiske billeder Signe. Jeg syntes nu mest det ligner hunden Snoopy og hans spejlbillede ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...