fredag den 13. juli 2012

Hvor blev det pænt


... næsten lidt for pænt. Det er utroligt, hvilken forskel en tur med græsslåmaskinen kan gøre. Jeg har kun fået kæmpet mig gennem forhaven - jeg har stadig baghaven til gode, hvor græsset er endnu længere. Men nu trængte jeg lige til en pause. Selv med naboens el-klipper er det hårdt arbejde :-)Men det lange græs havde nu også sin egen charme - billederne her er fra i morges.


Jeg må ud og igang igen.

Ha' en rigtig dejlig weekend!


---
Tilføjet senere:

For sjov skyld får I lige endnu et par før og efter græsslåningsbilleder (klik på billederne, hvis du vil se dem i stort format) - det er altså helt vildt, som det forandrer :-)
Så kan jeg krydse græsslåningen af på 'to do'-listen - så langt så godt :-)

15 kommentarer:

 1. En nyklippet plæne gør altså underværker, så kan man slippe fra megen ukrudt i krogene. Fortsat god arbejdslyst til dig, lige nu er vejret jo fantastisk havevejr. Jeg skal også ud og "kigge" på plæneklipperen, det plejer ellers ikke at være mit job men pyt... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. God fornøjelse med kiggeriet ;-)

   Slet
 2. Jeg kan godt lide det vilde look, men indrømmet, sådan en nyslået græsplæne pynter altså.
  God arbejdslyst.

  SvarSlet
 3. Der er en dejlig feriestemning over billedet fra i morges - pjusket græsplæne og sort træhus, herligt!
  Det er dog utroligt hvor lidt der skal til for at få en have til at se trimmet ud, når græsset er slået bemærker man ikke ukrudtet i hjørnerne.
  Personligt nyder jeg når mit græs er klippet for det giver den viddefornemmelse som jeg godt kan lide, men jeg kender også til det med at det kan blive for trimmet. Det arbejder jeg på ved at plante græsser i bedene som skulle hænge ud over i kanterne - desværre gider dem jeg har plantet ikke blive 2m høje som de ellers skulle, så lige nu er det ikke en succes;)
  God weekend til dig og lillehunden også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender godt til de der manglende succesr ;-)
   Det kan være, det kommer stærkt igen til næste år, når det har fået bedre fat.

   Slet
 4. Er helt misunderlig, Signe. Hvor er det flot! Min græsplæne er fræset op og vi skal have anlagt en ny, men med det vejr kan det ikke lade sig gøre. Jeg har ikke kunnet bruge have i snart 1 1/2 måned, hækken er uklippet og det ligner Jerusalems ødelæggelse. Det gør mig meget trist, selvom jeg godt ved, at det bliver bedre en dag..Men så er sommeren også slut.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var da lidt trist :-(
   Håber det snart bliver fint igen.

   Slet
 5. Hej Signe
  Skønt med før og efter billeder. Jeg kan også godt lide en lidt langhåret have, men hvis du spørger mig, så kommer din have nu mere til sin ret på efter-billederne, hvor man bedre kan se formerne på haven.
  VH Nina

  SvarSlet
 6. Det er da før og efter billeder der vil noget :-)
  En klippet plæne kan gøre underværker :-)

  SvarSlet
 7. Sjovt med før og efter billeder. Kan du ikke give mig et tip? Hvordan sætter du dine billeder så fint op som f.eks. De sidste 6

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg laver billederne små, og trækker det ene op ved siden af det andet med musen, når jeg skriver indlægget. For billeder på højkant, kan jeg nøjes med at lave dem i mellem-størrelse - men det afhænger af, hvor bred din margen er.
   Håber du finder ud af det :-)

   Slet
 8. Tak for alle jeres søde kommentarer :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 9. Det pyntede Signe - og om et par dage ser det lidt vildt ud igen.

  SvarSlet
 10. Kære Signe
  Ja nu læser jeg nedad du er jo så flittig med indlæg og nu er jeg nået igennem dem du har lavet mens jeg var på ferie:)
  HVis du har lyst til at have et vildt udtryk i din have kom jeg til at tænke på at det ville være smukt hvis du f.eks. bare klippede en ø i midten af det lange græs på det nederste billede.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...