onsdag den 18. juli 2012

Projekt slyngel-mini-højbed ved skuret

Jeg fik for nogle måneder siden forskellige unavngivne slyngplanter, som burde have været i jorden for længst - men sådan går det jo ikke altid (i hvert fald ikke her ;-))


I dag forbarmede jeg mig så over en af dem, greb spaden og begyndte af fjerne småsten ved skuret (ja, der er småsten under alt ukrudtet ;-)), så den kunne få en blivende plads her. Det burde jo ikke tage mange minutter at få den lille sag klaret.


Men så var det, jeg kom til at tænke på, at det jo egentlig ville være rart, hvis jeg kunne holde småstenene ude af mit nye bed.


Straks gik jeg igang med at save et par brædder ud og male dem, så de kunne danne rammen om et lille mini-højbed ved skuret. Nu venter jeg bare på at de tørrer, så jeg kan komme videre.


Jeg er i øvrigt lidt i tvivl om, hvad det er for en slynge, jeg har med at gøre. Har bildt mig ind, at det er en klematis (Montana Rubens), men hvis nogen har et bedre bud, må I endelig ikke holde jer tilbage.

Jeg vender tilbage senere med billeder af det færdige resultat :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

3 kommentarer:

 1. Mon ikke den står og glæder sig til at få fødderne i så fint et bed :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Ha ha Signe, du forstår da at sætte dig selv i arbejde ;-D

  SvarSlet
 3. Hej Signe
  som du skriver kan det være en montana-art, men de har typisk mellem grønne til blåligt løv. Mit gæt er en alpina, da denne også har de tre-delte, lancetformede savtakede blade, men tilgengæld lyse- til mellemgrønne i farven (som jeg synes svare lidt mere til dit billede).


  Det bliver spændende at se den blomstre, så spændingen kan udløses :)
  Mvh Camilla

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...