mandag den 23. juli 2012

Jeg klipper og klipper


... og klipper af de hvide lupiner, og jo mere jeg klipper, des flere blomster kommer der, så det er jo bare frem med saksen og af med blomsterne, før de begynder at gå i frø :-)


Der er dog en enkelt plante, jeg har ladet værre. Det ser lidt trist og efterårsagtigt ud i sammenligning med de andre, men til gengæld kan jeg så formintlig nå at høste en ny omgang hvide lupin frø, inden jeg holder haveblogkaffe den 26. august, og dele ud til dem, der måtte have lyst. Du kan se, hvem der allerede har tilmeldt sig haveblogkaffen her -  hvis du har lyst til at være med, kan du også læse, hvordan du tilmelder dig :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

7 kommentarer:

 1. Ihh jeg er SÅ glad for mine Signe-Lupiner men jeg har ikke nænnet at plukke nogle af dem endnu. Det må jeg vist ud at have gjort.

  Kh. Anne-Mette - som hjetens gerne kom til kaffe, hvis ikke der var så pokkers langt :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du er glad for dem - og pluk endelig løs :-)
   Det kunne sørme også have været hyggeligt, hvis du kunne komme, men det kan være, vi ses en anden gang.

   Slet
 2. Hej Signe
  Dejlige lupiner og skønt saksen virker! Jeg har også lupinfrø i lilla, lilla/pink, rosa og hvid. Jeg tager nogle med til havekaffe.
  Hav en dejlig solskinsdag!
  kh
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tag dem endelig med - og de der rosa, tror jeg da godt, jeg kunne fristes af ;-)
   Glæder mig til at se dig!

   Slet
 3. Jeg er meget fristet, men der er meget langt, så det bliver nok ikke til noget. Min mor fylder 90 om torsdagen inden, så da går turen til Fyn, og min søn som bor i Holte har vagt i den weekend, ellers kunne jeg have planlagt et besøg hos ham samtidig.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne have været helt vildt hyggeligt, men jeg ved, det er en lang tur. Ærgeligt, at det ikke lige konne passes sammen med et besøg i Holte :-(
   Hvis du skulle komme på disse kanter ved en anden lejlighed Lisbeth, er du dog velkommen til at slå på tråden :-)

   Slet
  2. Ja det er en skam, det ikke kunne passe, men kommer jeg derover ad kontakter jeg dig. Jeg vil gerne se din have. Tak for invitationen :o)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...