tirsdag den 17. juli 2012

Blommetræets nye krone

Det er jo ikke meget krone, der er tilbage i mit gamle blommetræ, efter det flækkede i foråret, endda mens blomstringen var på sit højeste (man kan se billeder af tragedien her - snøft!), men nu er der heldigis en ny krone på vej. Den kommer klatrende nedefra, med rødder blandt skvalderkålen og har fine lyserøde blomster :-)En enkelt af blommegrene har dog overlevet. Bladene ser godt nok lidt småtrætte ud, men mon ikke det bliver bedre næste år, når den har fået lov til at kommer sig lidt ovenpå den grimme flænge. Så kan New Dawn passende klatre op i de to andre grene og give dem lidt liv. Mon ikke det nok skal blive fint igen en dag?

6 kommentarer:

 1. Der er ikke noget som sådan en symbiose af et gammelt træ og en klatreplante. Det er jeg simpelthen helt vild med. Jeg troede ikke New Dawn var en klatrerose, så kan det alligevel være, at jeg må have den på programmet! Det ser så sødt ud, Signe!

  SvarSlet
 2. Det første billede med spiral formen der ender i en paraply,er jeg vild med! Jeg har købt tre New Dawn og glæder mig meget til blomstringen, når jeg ser dine smukke blomster;-)

  SvarSlet
 3. Jo New Dawn kan hurtigt pynte på det gamle træ, det er jeg sikker på.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Det blir jo super godt trods alt, kan godt huske at den flækkede, an bliver bare så ked f det når det er et træ man holder af, det kan være både et sjældent et eller som dit et gammelt et.. Men vi finder jo ltid på noget som kan være et plaster på såret. Hilsen Helle

  SvarSlet
 5. Ja, det var frygteligt ærgerligt med blommetræet, men du forstår jo at få det bedste ud af situationen med New Dawn - den skal nok pryde træet endnu mere til næste år ("the garden will be even much nicer next year"... som Englænderne kan finde på at sige).

  Knus Ulla

  SvarSlet
 6. Jeg tror det ender med at få sin helt egen charme. Dejlig stor rose. Min egen New Dawn er laaaangsom.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...