onsdag den 18. juli 2012

Færdigt slyngelbed


Så blev jeg færdig med mit mini-bed ved skuret, der ud over den unavngivne slyngel også har fået tre små hosta og tre små digitalis (alle sået i foråret). Og så denne skønne lille storkenæb Alice, som jeg købte hos Staudefeen tidligere på året. Egenligt havde jeg plantet den et andet sted, men jeg synes, den ville komme mere til sin ret her :-)

Så er der kun to slyngplanter tilbage, der mangler at komme i jorden (tror det er klatrehortensia). Men de kræver, at jeg får bygget min pergola på gårdspladsen - og det bliver altså ikke i dag ;-)

(De vågne har måske lagt mærke til, at der er blevet luget i indkørslen. Men det er dog lidt snyd, for i virkeligheden er jeg ikke nået meget længere, end det man kan se her - resten er stadig meget grøn)

14 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud, men altså den stakkels slyngel skal da også have noget at slynge sig op ad, skal den ikke? ;-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal den da, men jeg vurderede, at det godt kunne vente nogle dage. Men ok, måske skulle overskriften have været "Næsten færdigt slyngelbed" ;-)

   Slet
 2. Jeg tror det bliver flot med noget slyng lige der :-D
  Men er det bare mig, eller bliver der ikke lidt trangt i bedet? Lidt mere end Claus Dalby tæt?
  Mange sommer hilsner Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Der bliver helt sikker for trangt på et tidspunkt, og på lidt længere sigt skal der nok kun være en enkelt hosta. Men lige nu har jeg alt for mange småplanter stående som lææænges efter at komme i jorden - og sådan et helt jomfrueligt bed var altså lidt for fristende :-)

   Slet
 3. Super godt navn til dit bed.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 4. Vupti så fik Signe sig lige et lille bed mere, fint ser det ud.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 5. Så har handywoman Signe lige været på færde igen - det ser da knaldhamrende godt ud :) Ja, du kan jo bare tynde ud i hostaerne når der bliver for trangt. Hvor er den lille Storkenæb dog sød.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 6. Fint lille bed, og mon ikke vi alle ved, at ukrudtet gror lystigt i denne regntid. Du har oven i købet været væk i over 14 dage, så kan det rigtigt få ved. Alice ser skøn ud.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 7. Godaften Signe.Det var da et fint lille bed du lige fiksede.Hvis du mangler flere hosta,er det bare at sige til.Har lige lavet et indlæg om hosta.
  God nat herfra Jette

  SvarSlet
 8. Kære Signe.

  Jeg er fuld af beundring. Du er virkelig inspirerede med din flotte have og dine fantastiske projekter. Du har givet mig mod til at afprøve mine egne brolæggerdrømme. Tak for det. Bedste hilsner Trine

  SvarSlet
 9. ....et slyngel bed :0) Selvfølgelig skal det hedde det. Men om det er en montana rubens du prøver kræfter med er svært at afgøre - vi må nok spændt vente på blomstringen for at komme det nærmere. Men en lyserød drøm af en slyngel ville da passe helt perfekt ind :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 10. Hvor ser det fint ud, Signe. Du er rigtig god til at få lavet de der små ting, som ser så naturligt ud.
  Jeg skal snart på ferie, men håber jeg kan nå at komme hjem til du holder blogkaffe, for jeg vil rigtig gerne se din smukke have.

  SvarSlet
 11. Det bliver bare alletiders med din slyngel op ad garagen og de fine planter i bedet! Imponerende hvad du har nået.
  Hvis slynglen er en Montana Rubens eller Klatre Hortensia vil det bare se skønt ud. Hvis det er to planter du ikke har, vil jeg godt prøve om jeg kan ta rodskud fra mine som du så kan få? Jeg tjekker det lige ud.
  Kh
  Rose

  SvarSlet
 12. Skøn have og mange fine fotos, vil sikkert vende tilbage en anden gang :)
  Jan

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...