onsdag den 21. marts 2012

1 års blog-fødselsdag

I dag er det 1 år siden, jeg startede min blog. Det kalder jo på en eller anden form for status og evaluering, der sikkert kunne gøres noget kortere, end det jeg har fået rodet mig ud i her. Og så håber jeg i øvrigt på, at I i dagens anledning har lyst til at give mig tre små ord med på vejen (men mere om det til sidst).


Som jeg skrev om i dette indlæg, så var det en ret grim oplevelse med et hjemmerøveri, der satte det hele igang, og selvom jeg meget gerne havde været den oplevelse foruden, så er jeg enormt glad for, at jeg fandt vejen her til Haveblogland, for det er nok det mest livsbekræftende, gavmilde og hjertevarme univers, jeg nogensinde er stødt på. Det perfekte sted at søge tilflugt i et år, der på mange måder har budt på knubs. Det har også været en stor fornøjelse at møde en del af jer andre bloggere ved forskellige lejligheder og ved selvsyn opleve, at I er præcis lige så skønne i virkeligheden :-)

Havebloggertræf i på Frederiksberg i september

Da jeg startede bloggen havde jeg ikke noget kamera, så det var faktisk først på mit 9. indlæg, at det første billede kom på. Jeg kan huske, at Berit fra Irishaven (min første faste læser - og i øvrigt den blogger, jeg har mødt flest gange IRL :-)), senere har fortalt mig, at hun syntes det var en lidt mærkelig have-blog uden et eneste billede, hvilket jeg jo kun kan give hende ret i ;-)

Siden har jeg dog taget revance, og i dag er mine billeder nok det, jeg får aller flest positive reaktioner på.


Mest solskinsbilleder (klik evt. på billederne for at se dem i stort format)

Men det sker jo også, at solen ikke skinner - selv hos mig ;-)

Jeg har aldrig haft et profesionelt forhold til det at tage billeder, og jeg bilder mig absolut ikke ind, at jeg på nogen måde er prof, men hos flere af jeg andre bloggere har jeg flere gange oplevet, at I har referet til smukke billeder som værende "Signe-agtige",  og jeg er simpelthen blevet så stolt og glad hver gang :-)

Det aller første billede jeg tog til bloggen, 29. marts 2011.
  
Samme motiv i september, med nye bede, og  i november med den færdige sti.
  
Ud over mine billeder, så har mine forskellige projekter også været noget af det, jeg har fået rigtig mange reaktioner på. Der er da også sket en del i haven i det år, jeg har haft bloggen. På billederne her kan man se udviklingen på stykket mellem havelågen og huset. Det har i øvrigt været super fedt med feedback og gode råd, når jeg har været i tvivl om et eller andet. F.eks. havde jeg svært ved at finde ud af, hvordan jeg præcis skulle lave stien fra havelågen, og her var Vivi (Mit grønne univers) en rigtig stor hjælp med sine kommentarer.

Den første balkan-anemone er nu endelig sprunget ud :-)

I alt er det blevet til 379 indlæg, 4062 kommentarer, 66.555 sidevisninger og 161 faste læsere. Det havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, da jeg startede bloggen for et år siden. Jeg tvivler dog på, at jeg helt kan holde samme tempo fremover - men nu får vi se, for det er muligt at jeg har udviklet en så svær afhængighed, at jeg slet ikke kan trappe ned igen ;-)

De store krokus ved blommetræet er nu efterhånden sprunget ud allesammen

Når man sådan gør status, og prøver at evaluere, så har jeg hørt, at det er god tone, at man ikke bare evaluere sig selv, men også spørger andre, hvad de mener, og det er her, de tre små ord kommer ind i billedet. Hvis du har lyst til at være med, så ville jeg blive rigtig glad, hvis du ville skrive tre ord, som du synes karakteriserer min blog (og du er selvfølgelig velkommen til at skrive mere ;-))

Sikke et helt fantastisk vejr det i øvrigt har været i dag - skøøønt! :-)

Og så vil jeg da bare sige 1000, 1000 tak til alle jer andre skønne bloggere, der har været med til at gøre det til et helt fantastisk første år i Haveblogland!

46 kommentarer:

 1. Sol, blomster og skønhed - det er karakteristisk for din blog :o)

  Stort tillykke med 1 års dagen.

  SvarSlet
 2. Gratulerer med 1 års bloggbursdag!
  Du har en flott blogg med mange flotte bilder,jeg kikker innom veldig ofte!Ha en fin dag!

  SvarSlet
 3. Tillykke med 1 året! Blomsterglæde, stilsikker og gåpåmod. Det er det første der falder mig ind. Jeg er ny på havebloggen, og din blog er en af de allerførste jeg valgte og blive fast læser på, da billeder og tekst straks inspirerede mig.

  SvarSlet
 4. Poesi - kreativitet - gåpåmod - imødekommenhed

  - og rigtig hjertelig til lykke med din blogs et års fødselsdag og med den store respons, som du virkelig har fortjent.

  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 5. inspirerende - lækker - gavmild - have (og kolonihavehus)-glæde, er nogle af de første ord der falder mig ind. Til lykke med 1-året. Din blog var en af de første jeg faldt over og vendte tilbage til, så det er gennem Signes Vals, at jeg er lokket ind i haveblogland ;-). Og du har så ret i, at det er en lise for haveglæde og sjæl, at komme ind i dette hjertevarme univers.
  Held og lykke med det næste år.

  SvarSlet
 6. Smukke billeder - poesi - havedrømme....Du har også været en af dem, som har inspireret mig
  til at klø på med at blogge. Tak for det.

  SvarSlet
 7. Solskin! Ihærdighed! Hjertelighed!

  Kæmpestort tillykke med din første blogfødselsdag, jeg glæder mig til at følge med i mange år endnu :o)

  Haveknus fra fru friis

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med fødselsdagen - det har været fantastisk at følge dig i det forgange år og selv om du ikke forventer at være ligeså flittig til indlæg i det kommende år, så glæder jeg mig alligevel :-)

  Din blog oser af haveglæde, arbejdsomhed og kreativitet - keep on the good work :)

  SvarSlet
 9. Stort tilykke til dig, glæder mig fremover til at følge dig. Tak for de mange smukke billeder du beriger os med.:-)

  KH Margrethe

  SvarSlet
 10. Hipp hipp hurra! Hos dig finner man alltid solsken, ljus och färg.

  Kram

  SvarSlet
 11. Hej Signe..
  Tillykke med det første år i blog- land,
  jeg ser frem til mange flere år på sidelinjen...
  jeg er vil med dit smukke have univers...
  der er fyldt med 'drømme, fantasi og hjerterum'
  og så et lille fy 80'er ord-
  GIRL POWER!
  Du er sej Signe, og giver mig gå-på-mod til at ændre de ting jeg kan...
  Knuz Pernille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Igen Signe...
   Efter dit fødselsdags indlæg her, blev jeg meget nysgerrig og har læst mere i dybden på din blog...
   Og med din baggrunds historie, er det jo endnu mere fantastisk at du formidler så smukke oplevelser til alle os i blog land..
   Eller måske er det netop på trods af dine oplevelser, der gør at du brænder så meget for haven, drømmen og livet i haven.. Vi har alle sammen brug for smukke ting i livet, og især når vi møder det 'grimme'..
   Jeg føler mig priviligeret over at få lov at dele dine og alle andres drømme, om at gøre vores lille have-verden et smukkere sted at være...
   og alt det her forstærker bare det jeg skrev til dig igår..
   Glæder mig til vi skal ses i blog-land.. knuz Pernille

   Slet
 12. Hej Signe

  Tillykke til dig og bloggen.

  Jeg er ofte inde og se dine indlæg med de flotte billeder, men ikke så tit jeg får skrevet en kommentar.

  3 ord?
  Billedskøn, Idérig og Flittig.

  Med flittig hentyder jeg til at din blog bliver opdateret så ofte...imponerende.

  SvarSlet
 13. Stort Tillykke!!! - Nærværende, iderig, smuk - er de 3 ord jeg hurtigt kan finde frem, og den første indskydelse er altid rigtig! :-)

  SvarSlet
 14. Tillykke Signe, så blev det din tur og du har i sandhed da også været flittig, både med indlæg og med at arbejde i haven. Det er utroligt, hvad du har nået på et halvt år, kan man jo se på billederne. Og billederne skal man altid lige se, for hvilke motiver har Signe denne gang gjort til utroligt smukke billeder. Jeg viser ofte Bent dine billeder og han beundrer dem meget.
  Du har ret i alt, hvad du skriver om bloggeriet, og afhængighed er lige ordet, snart er vi mere afhængige af bloggen end af haven. Det går jo ikke :o)
  Flittig, dygtig fotograf, imødekommende og så sød :o) Glæder mig til at møde dig på Samsø IRL
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 15. Hej Signe. Et stort tillykke med 1-års dagen og sikke flotte tal, du kan fremvise. Sød, jordbunden og ærlig er mine tre ord og derudover er det altid så hyggeligt og stemningsfyldt at læse dine indlæg plus meget flotte fotos!

  SvarSlet
 16. Hej Signe Stort tillykke med blogfødselsdagen. Jeg synes også ligesom alle andre at din blog rummer nogle virkelig skønne og smukke billeder og din have virker charmerende og dejlig:-)

  SvarSlet
 17. Gratulerer så mye med 1-års dagen! Det er en sann glede å lese dine innlegg og se alle de vakre bildene du etter hvert har lagt ut.
  Jomfruen i det grønne.. er en av de jeg har oppdaget etter å ha tittet i din blogg. Gleder meg til å følge deg videre. Ha en fortsatt strålene 1-års dag!

  SvarSlet
 18. Hej Signe,
  Tillykke med det første år.
  Din blog er simpelthen fuld af liv, glæde og skønne blomster.
  Dit sorte hus og haven er lidt for mig som at følge et eventyr.
  Der er gang i en masse hos dig, og dette er spændende at følge.
  De bedste forårshilsner Anne

  SvarSlet
 19. Jeg er forholdsvis ny læser - men jeg holder RIGTIG meget af din blog allerede - stemningsfuld,inspirerende og med med lækre fotos : )

  SvarSlet
 20. Hjertelig tillykke med dit første år med bloggen Signe!
  Jeg synes, som så mange andre at du har en dejlig blog, som jeg jævnligt ynder at kigge forbi!

  De venligste hilsner
  Flores Elvira

  SvarSlet
 21. Jeg troede faktisk at din blog var ældre.
  Jeg føler at jeg har læst på den i flere år, eftersom at jeg også læste den lang tid før jeg selv kastede mig ud i at blogge.
  Allle roser er fortjent, ligesådan er der da ingen tvivl om, hvorfor du er en populær blogger.
  Gode billeder, gode oplysninger, dejlige drømme og dejlige indlæg.
  Tillykke søde, du fortjener det!

  SvarSlet
 22. Tillykke med dagen søde Signe
  Vi er mange der IKKE kan og IKKE vil - undvære vores daglige Signe - indsprøjtning. Du har demonstreret - vilje - og lyst og kunne og kærlighed i haven. Vi kan slet ikke holde os væk, for man skal da liiige se hvad du nu har fundet på.

  Keep it up

  Håber vi ses nu sæsonen snart starter igen.

  KNUS og mange tillykker herfra
  Eva

  SvarSlet
 23. Stort tillykke med 1 års dagen for din blog :-)

  Jeg kan slet ikke forestille mig din blog uden billeder, tror først jeg har opdaget den efter billederne kom til.
  Din blog er en ef dem, jeg helst skal ind omkring, hver gang der er et nyt indlæg.
  Jeg er vild med at se dine skønne billeder, men udover det elsker jeg den energi og gå på mod, du går til dine anlægsprojekter med. Det er vildt spændende, at se det du allerede har fået ud af det, og glæder mig til at se endnu mere, af det du er i gang med nu :-)
  Det glæder mig, at jeg var i stand til at kunne hjælpe dig via nettet, da du var lidt i tvivl med din sti. Kan huske, at jeg i situationen ærgrede mig over, at du boede så langt væk, for din energi gjorde, at jeg havde sådan en lyst til at snakke personligt med dig om dit projekt ;-)

  Jeg følger også ihærdigt med i visualiseringerne af dine havedrømme, det hele står jo så lysende klart, når det bliver vist på den måde, som du gør, og du har nogle gode ideer med din have :-)

  Jeg glæder mig helt klart til at følge din blog fremover, og jeg tror det vil være interessant at snakke med dig, hvis vi pludselig en dag mødtes til et eller andet blogtræf.

  SvarSlet
 24. Hej Signe - Nu har jeg læst dit jubilæumsindlæg og nydt det rigtigt meget og nu vil jeg - uden overhovedet at have læst de andres kommentarer og "3 ord" skynde mig at skrive mine 3 ord:

  Livsglæde - solskin - projekter.

  Jeg har læst med hos dig lige fra starten og har bare nydt hvert eneste indlæg, du har lavet. Ofte har jeg som mange andre kommenteret dine billeder - de er altid helt fantastiske, ja - faktisk til at falde i svime over og derfor burde der måske ha' stået et 4. ord med noget om "foto-geni" eller slet og ret "Signes billedbog". Men jeg synes også at din hverdag er fyldt med en masse have-projekter som du deler med os og det er altid spændende at følge med i. Det hele oser simpelthen af foretagsomhed og energi og ikke mindst livsglæde.

  Signe, stort tillykke med det første år, jeg glæder mig til fortsat at læse med og til at vi ses på Samsø.

  Knus fra Ulla

  SvarSlet
 25. Kære Signe. Hjertlig tillykke med årsdagen......og hvor er vi mange der er taknemlige over din indtræden i blogverdenen og din gavmildhed af super lækre billeder.

  Dugfrisk - Drømmende - Farverig

  ........må være mine tre ord - det første med tanke på dine altid super lækre morgenbilleder ;0)

  Kæmpe knus Dorthe

  SvarSlet
 26. Hej Signe
  Tillykke med det 1. år.
  Du og din blog er SÅ inspirerende, livsbekræftende og fyldt med solskin både i ord og billeder.
  Held og lykke med dine mange projekter - jeg glæder mig til at følge med.

  Mange fødselsdagshilsner
  Anita

  SvarSlet
 27. Et stort tillykke til dig med din 1-års dag, kære Signe.
  Din blog var én af de første jeg fandt i Blogland, og jeg har virkelig nydt at følge med i dit haveliv i dit lille paradis.
  Jeg er en af dem som taler om at et billede er 'Signe-agtigt'. Det indrømmer jeg gerne :-) Jeg synes du formår at fange en helt speciel stemning i dine billeder. Jeg tror det slog mig allermest, da I havde været hér til åben blogger-have. For sørme om ikke du fik min have til at se ligeså drømmeagtig ud i dine billeder.
  Mine 3 ord:
  - Havedrømmer (Fordi du drømte i så mange år om at få din have og selvfølgelig lykkedes det til sidst. Og nu drømmer du så videre om alt det du gerne vil lave i din have.)
  - Eventyragtigt (For skæret i dine billeder)
  - og selvfølgelig Handywoman, for du er da intet mindre :-)
  Jeg glæder mig meget til endnu et år med Signes Vals, og forhåbentlig en masse hyggelige træf af den ene og den anden slags.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 28. Tillykke med dit første år som haveblogger.Du er blevet supergod som fotograf på meget kort tid.
  Mine 3 ord er lys, stemningsfuldhed og intimitet.

  SvarSlet
 29. De mange ovenstående kommentarer, har sagt det så fint og godt. Så herfra bare stort tillykke, glæder mig til at følge sommeren 2012 hos dig.

  SvarSlet
 30. Hej Signe

  Tre ord kan ikke gøre det, men jeg forsøger :o) Stærkt vandedannende, fantastiske billeder, voldsomt inspirerende.

  Stort tillykke herfra :o))

  SvarSlet
 31. Stort tillykke med blog-fødselsdagen...
  Hmm.... inspirerende, solrig skønne billeder, og fuld af gode ideer
  er noget at det første der falder mig ind om dig og din blog ...
  og det helt uden egentlig at kende dig ;0)

  SvarSlet
 32. Allerførst - RIGTIG hjertelig tillykke med din 1 års fødselsdag! Jeg troede helt ærligt, at du var en af de "gamle ræve" i blogverdenen - og ikke kun 1. års tumling, som mange af os andre ;-) (Rolig nu - "Gamle ræve" er kærligt ment ;-) )
  Jeg har fulgt dig siden jeg selv begyndte at blogge og sendte dig mange tanker, da du skrev dit indlæg om det uvelkomne besøg som fik dig startet med at bloggen - det indlæg berørte mig meget og jeg har tænkt over det flere gange siden..

  Hvis jeg skal sige tre ting/ord, der falder mig ind må det blive....
  Gode billeder - Mange indlæg (som jeg ikke får læst allesammen) - Frisk pige :-)

  Håber på endnu et godt år i din have :-)

  Mange hilsner
  Skt.Helena

  SvarSlet
 33. Til lykke med fødseldagen.
  Det er nogle fantastiske billeder, som du bare skal være stolt af og slubre al smigren i dig. Det er velfortjent.
  Jeg er også rigtig glad for at have mødt dig flere gang, og dem kommer der vel mange af endnu ;-)

  SvarSlet
 34. Vidunderlige billeder
  Inspirerende projekter
  Virkelig sej pige der vil - og kan selv

  Tillykke! Jeg håber du holder kadencen nogenlunde, for din blog er stærkt vanedannende og en af de tre jeg altid læser.

  Jeg går og drømmer om et lillebitte hus som dit og en lillebitte have.

  SvarSlet
 35. Først skal et stort tillykke lyde...TILLYKKE :-)

  For mig repræsenterer din blog det jeg gerne selv vil kunne formidle, når jeg engang får tid til at lave en blog selv. Det vil sige bl.a. skønhed, inspiration og fællesskab (lysten og glæden ved at dele med andre).
  Din blog har for mig sat barren for hvordan en blog skal være...og sikke en høj barre.

  Endnu engang stort tillykke og jeg jeg glæder mig bare til at følge med i hvad der videre skal ske.

  Hilsen
  Lina - som stadig ikke har fundet ud af hvordan man bliver registreret som fast læser, omend hun troligt er forbi siden hver evig eneste dag :-)

  SvarSlet
 36. Tillykke med den første blog-fødselsdag:-)

  Det er en glæde at følge din blog, med alle de smukke billeder.

  SvarSlet
 37. Hjertelig tillykke med bloggens 1. fødselsdag, kære Signe.
  Jeg er en´af dem, der har fulgt dig siden din start. Lang tid før jeg selv fik en blog.
  Du beviser man kan overvinde selv de sværeste ting.
  Du har taget fat, både på at komme dig over dit overfald, men også på, at få alle dine havedrømme realiseret.
  Intet skal standse dig, hverken overfaldsmænd, skvalderkål, eller dårligt vejr. (Ikke fordi jeg sammenligner overfaldsmænd med skvalderkål, men at de begge er store udfordringer på hvert sit plan) Ingen har sagt det er let, men det bremser dig ikke. Det kan jeg godt lide.
  Dine billeder er helt kapitel for sig selv :-D Jeg ser straks efter om et billede har "Signe-kvalitet", dvs. det lidt eventyragtige lysskær, drømmende, lokkende.
  Sidste forår, var det et af dine billeder (lige netop det billede, der er øverst til højre i dag) Som gav mig idéen om noget lignende i min forhave. Og det går jeg så nu og venter på.
  Tak Signe, du blogger bare når du føler for det, og jeg hænger på.

  SvarSlet
 38. Tillykke Signe
  Flot. gode billeder . iderig.

  Vil følge dig også fremover.

  KNUS Helle

  SvarSlet
 39. Personlig - Pippi - Power :-)

  Tillykke med dit første blog-år Signe,
  glæder mig til at se dig igen og kan forstå at det
  bliver så på Samsø.
  Knus Lone

  SvarSlet
 40. Smuk, inspirerende, vedrørende.

  Tak for dine skriverier og fotografier og tillykke med jubilæet. Må det bliver det første i en lang række!

  Havehilsen
  Rikke

  SvarSlet
 41. Kære Signe
  Tillykke med 1 årsdagen det er jo helt utroligt hvad der er sket i blog- og havelivet det sidste år. Jeg nyder at følge dig og dine drømme herinde og det vil jeg forsat glæde mig til.
  3 ord - der er jo allerede skrevet så mange jeg er enig i så fra mig bliver det Stemning, stemning og stemning:O)

  SvarSlet
 42. Kære søde, iderige, produktive, super woman Signe,

  Tillykke med din skønne blogs et års fødselsdag :-)
  Jeg er en stor stor fan af dine smukke billeder. Jeg bliver altid i super godt humør af at se på dem.
  Jeg glæder mig til at læse med i fremtiden.
  Kh
  Gitte

  SvarSlet
 43. Hej Signe :0)

  Tillykke med 1 års blog-fødselsdag :0) HIP HIP HURRAAA!
  Her følger de første 3 ord der faldt mig ind:

  Romantik, charme og super fotograf!

  Kh Marlene

  SvarSlet
 44. Christel Andersen26. marts 2012 kl. 14.56

  Hej Signe.
  Lidt forsinket, men lige velment: Et stort TILLYKKE med din 1 års blog-fødselsdag den 21. marts. Håber, at du fortsætter mange år endnu, også selvom der skulle blive lidt længere imellem indlæggene.
  Mine 3 ord til dig og din blog: Inspirerende (pga. dine mange gode ideer og dine smukke fotos), motiverende (fordi du med dine projekter giver mig lyst til at kaste mig ud i mine egne haveprojekter) og imponerende (fordi du overkommer så meget, som du gør.
  Mange forårshilsener
  Christel

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...