lørdag den 10. marts 2012

Små Pallida'er på vej

Midt i februar skrev jeg et indlæg her på bloggen om, at jeg brændende ønskede mig den skønne, skønne purpursolhat Pallida. Det så søde Dorthe (Frøken Solhat) og få dage efter landede der en lille pose frø i min postkasse, som hun havde høstet i sin have. De blev sået omgående og sat ud i kulden, og for en uge siden kom de så ind i varmen igen.

Echinacea Pallida (billede lånt fra prairiemoon.com)

Jeg har utålmodigt kigget til dem flere gange om dagen for at se, om der snart ville ske noget - og se så her, hvad der nu er på vej :-)


Jeg blev bare så glad, at jeg blev nødt til at fortælle det til nogen - og det blev så jer. Og så var det jo samtidig en oplagt mulighed for at sende en stor, stor tak til søde Dorthe. Jeg ved, jeg har sagt det før, men jeg forundres og glædes igen og igen: Hvor er det altså fantastisk med den helt utrolige gavmildhed og hjælpsomhed, der hersker her i Blogland :-)

Håber I får en fantastisk weekend!

5 kommentarer:

 1. Tak for de søde ord og tillykke med de små nye Signe......hvor er jeg glad for at de spirer hos dig også. Nu må vi bare tålmodigt vente på blomstringen næste år ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Det var rigtig sødt af Dorthe at forære dig frøene, at det derefter lykkes for dig at få dem til at spirre er bare så SKØNT!!
  Kan godt forstå du er glad :-)

  SvarSlet
 3. Hvor skønt og livsbekræftende. Jeg vil glæde mig til billederne.
  Dejligt når noget spirer.

  SvarSlet
 4. Hold da op, hvor er du heldig. Mine er slet ikke grovillige, det er nu heller ikke Pallida men en eller anden solhat i hvert fald :o)
  Held og lykke med fortsættelsen
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Tillykke med de små :-)
  Jeg kender godt glæden, når noget man virkelig ønsker sig, spirer. Det er bare så herligt.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...