lørdag den 10. marts 2012

Vandre-bogen


I går kom posten med en skøn pakke. Jeg vidste godt, den var på vej, så jeg skyndte mig ind for straks at åbne den. Det var 'Vandre-bogen' som Lone (Krea-krampen) har fået den geniale idé til - og jeg har været så svine heldig, at søde Lone har valgt, at jeg skulle være den første modtager. Lones begrundelse for at vælge mig var følgende:

"Jeg synes hun har en hel unik måde at fange sollyset på,
der gør blomsterne så fine og sarte,
og om muligt endnu smukkere end i virkeligheden."

1000 tak for de søde ord Lone. Jeg blev helt rød i kinderne, da jeg læste dem :-)

Nu har jeg op til 2 måneder til at rå-nyde bogen - ikke mindst alle de FANTASTISKE billeder - og så skal den vandre videre på sin rejse rundt i Blogland. Jeg har ikke helt besluttet mig for, hvor den skal hen, når jeg er færdig med den, (der er jo så mange skønne haveblogs), men jeg er gået igang med at tænke over det.

Når nu vejret ikke rigtig er til at komme i haven lige nu (her regner det desværre), så vil jeg sætte mig godt til rette med frisklavet kaffe og knitrende brændeovn og drømme mig væk til alverdens skønne haver :-)

11 kommentarer:

 1. En fantastisk bog og en fantastisk idé Krea-Lone der er kommet på. Nyd dine to måneder :o)

  SvarSlet
 2. Iiiiih hvor har du fortjeeent det, Signe!
  Og begrundelsen tilslutter jeg mig fuldstændig. Der er ingen anden blog på nettet, som i den grad udstråler poesi.
  Til lykke og tak for alle dine billeder og inspirerende tekster.
  Glædelig forårslørdag
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. Den ser så skøn ud. Hvor har du bare fortjent den. Jeg kunne ikke komme på bedre tanker end at netop du skulle have fornøjelse af den.

  Det er en sjov ide. Man bliver jo godt nok nysgerrig, det er dog ikke en af de bøger man sædvanligtvis ser i bogforretningen. Det gør den da blot endnu mere spændende. Jeg har set den nævnt på udenlandske blogs, hvor den er blevet rost til skyerne. Jeg tror det er godt du fik den nu når det stadig er lidt koldt, så du også kan få mest muligt ud af den.

  ;) God fornøjelse søde Signe

  SvarSlet
 4. Hej Signe. Den har du virkelig fortjent. Jeg synes ordene i begrundelsen er helt rigtig. Du tager de mest fantastiske billeder med smukke ord til. Jeg håber også, at du nyder den i de næste to måneder. Jeg har ikke hørt om bogen før, men det er da en fantastisk idé. Tillykke med dine solhatte i forrige indlæg.

  SvarSlet
 5. Det ser ud som om en skøn bog og der er sikkert basis for at drømme sig ud i verden for at se dem i virkeligheden:o) Rigtig god fornøjelse, jeg er enig med Lone i at dine billeder er super flotte:0)

  SvarSlet
 6. Det er jo rene drømmebilleder, må være skøn at fordybe sig i..og sikken en god ide med en vándrebog, det har jeg ikke hørt om før- fortsat god lørdag:-)

  SvarSlet
 7. Jeg kan kun tilslutte mig alle de ovenstående kommentarer og ikke mindst begrundelsen.
  Jeg synes også, at det er en super god ide, som Lone har fundet på.
  Nyd nu dine to måneder med en helt særlig bog, som er tiltænkt netop dig :-)

  SvarSlet
 8. Hej Signe,
  Dejligt med denne super bog du nu kan nyde.
  Lone "Krea-krampen" har lige ramt den rigtige.
  Dine dejlige billeder bliver jeg i så godt humør af.

  SvarSlet
 9. Jeg vil bare sige "tillykke" og nyd bogen - alle de andre har på smukkeste vis kommenteret :)

  Knus Ulla

  SvarSlet
 10. Tillykke med æren og bogen Signe det er fuldt fortjent og godt valgt af Lone.....mage til solskinsblog skal man lede længe efter.

  Hvor er det skønt at den dumper ind lige til en week-end hvor vejret ikke helt holder hvad det lovede :0) God læselyst ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 11. Tillykke... Er helt enige med de andre, altid en fornøjelse at smutte forbi din blog med gode billeder og kommentarer.
  Hilsen Susanne

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...