søndag den 4. marts 2012

Endnu en forårsdag i haven :-)

Selvom vejret ikke har været helt så strålende som i går (hvor disse små krokus-sole er fra), så har jeg alligevel brugt en del timer i haven. Men tiden er gået med alt muligt småtteri, så det er svært at se den helt store forskel. Der er blevet klippet stauder ned og fjernet mælkebøtter og græs-ukrudt i et par af bedene, fejet lidt, rydet lidt op, og så har jeg fået gravet det meste af den ene havlcirkelformede bedkant (som jeg viste i går) ned i græsniveau. Men når man lige kaster blikket rundt, så ser det ikke ud af så meget. Heldigvis har jeg hygget mig rigtig godt - det er jo skøøønt at have fået et udeliv igen :-)


Indenfor er det nu også så småt ved at ligne forår - flere og flere små så-bakker kommer til, og der er også begyndt at komme lidt liv i nogle af dem. Er de ikke søde? Ikke engang 1 cm endnu, og de begynder allerede at ligne små hosta :-)

Hvor har det bare været en fantastisk have-weekend!

12 kommentarer:

 1. Skønt at du har haft en dejlig dag i haven :-D Og selv om du måske ikke lige synes du kan se du har været der ville et billede garanteret afsløre forskellen.
  Sikke da en sød lille Hostafrøling. Jeg nyder også mine rigtig meget. Jeg kan ikke lade være med, at gå og kigge til dem flere gange om dagen.
  Ha´en god aften.
  Forårs hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 2. Det har nemlig været rigtig skønt igen at få jord under neglene og frisk bid i kinderne. Fra nu af er vi ikke til at styre :-).

  Kan se, at du har konkluderet at vintergækken med de brede blade sikkert er en tredie slags. Den tilslutter jeg mig :-). Og, samler eller ej, det er altid rart at have forskellige slags :-)

  Ha´en god start på ugen - uden alt for ømme muskler
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Åh jag gillar såna krokus har några liknande!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 4. Deilig å kunne arbeide i hagen igjen! Skulle ønske jeg kunne ha gjort det snart også! Masse snø igjen, men den blir vel borte snart håper jeg.

  SvarSlet
 5. Godt at høre, du har haft en dejlig dag, jeg var lidt kylling og blev inde, det var rigtig koldt og ikke særligt tillokkende.
  Det er skønt med hostafrølingerne, mine er knap så langt synes jeg, eller også er du gået tættere på.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Ligesom Lisbeth var jeg også kylling i dag... syntes simpelthen det var for koldt :o)
  Man sku nok bare ha været lige så aktiv som dig, så havde det nok ikke været et problem... det blir så spændende med dine projekter :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 7. Hvor lyder det dejligt med havearbejde. Har også været i haven i dag, nød det til fulde. Min nabo hørte hakkejernet og råbte over hækken at jeg er bindegal. Vi havefolk ved dog bedre.

  SvarSlet
 8. Tidenflyver hurtigt, når man først kommer i gang udenfor :-)
  De er rigtig søde dine små hostaer, sjovt når det lykkes :-)

  SvarSlet
 9. Du er en modig Quinde, Signe :-D Jeg tog kun den obligatoriske tur med Frostie, for det var dælme for koldt for mig.
  Men hvis jeg havde haft nogle gode 'projekter' var jeg nok også smuttet ud ;-)
  Hvor er de små hostalinger søde. Det er da lige før jeg må prøve at så nogle til næste år, bare for at se så søde mini-hostaer :-)

  SvarSlet
 10. Her blæser det alt for meget,det er rigtig koldt med den østenvind og regn.
  Men det må være dejligt der hvor det er muligt at kunne være ude.
  jeg må pænt vente lidt.:-)

  God ny uge fra Lisbeth

  SvarSlet
 11. Jeg trodser også gerne vejr og vind for at komme i gang. Køn er jeg bestemt ikke i mit have-outfit, men praktisk er det med huer og ekstra jakke. Vil i aften strikke mig et par tiggerhandsker, for det er rart at have fingerene fri til opbinding af roser osv.
  Skønne billeder.

  SvarSlet
 12. Hej Signe. Så er du kommet godt igang. Heroppe hos os er der ikke rigtig sket noget i haven endnu, jeg venter på lidt højere temperaturer. I weekenden var vi ikke hjemme, men energien er der, der mangler kun lidt bedre vejr!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...